Ninja III: The Domination

Ninja III: The Domination

Wat een fenomenale openingsscène. Een ninja duikt op bij een golfbaan en slacht er een aantal mensen af.  De politie is snel nabij, hetgeen resulteert in een miniatuur smeris holocaust. Zoals het een ninja betaamt haalt ook deze de meest ongelooflijke trucs uit de kast. Op een geven moment staat hij echter omsingeld door bewapende agenten die bloed om de mond hebben. Deze aarzelen dus niet om hem te doorzeven met honderden kogels uit pistolen, shotguns en zelfs machinegeweren. Ondanks het zware geschut sterft de ninja maar niet. Sterker nog; hij brengt een aantal biggen persoonlijk naar de hel alvorens daar zelf te arriveren. Met een verdwijtnruc waar Hans Kazàn nog een puntje aan kan zuigen weet hij zelfs te ontsnappen.

Ninja III: The Domination

Zelfs deze ninja is echter stervende na te zijn verrot geschoten. Een fitness instructrice, die als bijbaantje mastenklimmer is om de kabels te controleren (of zoiets), ziet vanaf haar werkplek een zwalkende ninja in een graanveld. Even lijkt het erop dat een verkrachting gaat plaatsvinden, maar de ninja geeft de vrouw zijn katana. Hierop wordt ze aan de tand gevoeld door de politie, maar ze kan zich geen fuck herinneren van wat er gebeurd is. Wel krijgt ze wazige visioenen van de smerissen om haar heen die de ninja aan gort knalden.

Ninja III: The Domination

De kwaadaardige ninja heeft bezit genomen van de vrouw, die ondertussen ook nog eens iets met een politieagent krijgt. Dat kan natuurlijk niet goed gaan. De ninja wil namelijk wraak nemen op degenen die hem dood maakten. Zonder het zelf te weten verandert de vrouw, dankzij de ninja, bij tijd en wijle in een bloeddorstige moordmachine. Op weinig fijnzinnige wordt er wraak uitgeoefend. Waar de vrouw haar ninjapak vandaan heeft wordt overigens nooit duidelijk.

Ninja III: The Domination

Enfin, op een gegeven moment komt haar nieuwe vriendje erachter dat zij het is die al zijn collega‘s ombrengt. "The Exorcist" achtige taferelen zijn het gevolg, wanneer getracht wordt de geest van de ninja uit te drijven. Maar, zoals deze film ons leert, alleen een ninja kan een andere ninja vernietigen. En die ninja laat niet lang op zich wachten. Hij komt ervoor helemaal uit Japan, want hij heeft nog een rekening openstaan met de evil ninja. De timing kon niet beter, want de vrouw keert zich nu ook tegen haar vriend, die ook een aantal keer schoot op de slechte ninja die in haar huist...FX Acteren Sfeer Originaliteit Totaal
5 4 7 6 6.5

Aanraders in overeenkomstige genres, volgens Yahhrrrrm:
- Apocalypse domani (actie / horror : 6)
- Blood: The Last Vampire (actie / horror : 6)
- Oneechanbara (horror / actie : 6)
- End of Days (horror / actie : 6)
- RoboCop (actie / science fiction : 8)


Hoe beoordeelt Yahhrrrrm categorie actie eigenlijk?
012345678910

Hoe beoordeelt Yahhrrrrm categorie horror eigenlijk?
012345678910

Hoe beoordelen bezoekers deze recensie?Ninja III: The Domination
Ninja III: The Domination
Ninja III: The Domination
Ninja III: The Domination
Ninja III: The Domination
Ninja III: The Domination
Ninja III: The Domination
Het Schnitzelparadijs:
Wel een leuke film maar ik raad hel niet aan omdat het een beetje saai is...
Moordwijven:
Absoluut niet mee eens!!!! Waanzinnig goede film. Van begin tot het eind hi...
Zwart Water:
Super leuke film! ??...
Rabat:
Haald het niveau van deze film nogal omlaag.. ...
New Kids Nitro:
Weet iemand waar ik die blazer van rikkert kan kopen?...
Minotaur:
bruh...
The Maze Runner:
#dylanToThegraveyard...
Bekijk 100 laatste posts


Bioscoopagenda:
Google

Terug naar vorige pagina | Naar filmoverzicht
Game design in Nederland | Game design in New Zealand