The Opportunists

Vic heeft een crimineel verleden, maar de laatste jaren is hij een braaf burger. Hij heeft een eigen autobedrijf en een leuke vriendin, dus alles lijkt koek en ei. Helaas heeft hij grote financiële problemen. Op een dag staat zijn jonge Ierse neefje Mikey voor de deur. Deze heeft verhalen gehoord over de uitstekende kwaliteiten van Vic in het criminele circuit. Maar Vic heeft geen behoefte om zijn oude leventje weer op te pakken. Door geldgebrek komt het water hem echter tot de lippen te staan. Als Mikey en een oude vriend opeens met een offer you can't refuse komen, is Vic om. Of dit echter een slimme zet is....
 
The Opportunists

Om maar met de deur in huis te vallen: Ik heb weinig kunnen genieten van The Opportunists. De kwaliteit van deze film is onder elk niveau. De plot zou nog geen originaliteitsprijs winnen als er jaarlijks slechts één film werd geproduceerd. Het acteerwerk van de volledige cast slaat helemaal nergens op. Het gebrek aan emoties doet je eerder denken naar een poppenkastvoorstelling te zitten kijken. Het is wat dat betreft tekenend dat de beste prestatie door zangeres Cindy Lauper wordt neergezet. Ten slotte is de opnamekwaliteit bedroevend laag en verbaas ik me er nog over dat deze film een bioscooprelease heeft gehad.
 
The Opportunists

De troef van The Opportunists zou Christopher Walken moeten zijn, maar hij zet hier een uitermate slap karakter neer. De ellende is van zijn gezicht af te lezen en dat bedoel ik niet in positieve zin. Het lijkt er bijna op alsof zijn bankrekening nodig weer eens gespekt moest worden en hij daarom maar is komen opdraven voor deze productie. Ik moet diep nadenken om iets positiefs over The Opportunists te kunnen opnoemen. Omdat ik daardoor bovendien pijnlijke herinneringen aan deze ellende boven moet halen, doe ik ook geen poging hiertoe. Deze film is simpelweg drie keer niks.


FX Acteren Sfeer Originaliteit Totaal
4 4 4 4 4

Aanraders in overeenkomstige genres, volgens Boobema:
- Snatch. (misdaad / humor : 8)
- In Bruges (misdaad / humor : 7)
- Go (misdaad / humor : 7)
- A Life Less Ordinary (misdaad / humor : 7)
- Nueve Reinas (Nine Queens) (misdaad / humor : 6.5)


Hoe beoordeelt Boobema categorie misdaad eigenlijk?
012345678910

Hoe beoordeelt Boobema categorie humor eigenlijk?
012345678910

Hoe beoordelen bezoekers deze recensie?



The Opportunists
The Opportunists
The Opportunists




Het Schnitzelparadijs:
Wel een leuke film maar ik raad hel niet aan omdat het een beetje saai is...
Moordwijven:
Absoluut niet mee eens!!!! Waanzinnig goede film. Van begin tot het eind hi...
Zwart Water:
Super leuke film! ??...
Rabat:
Haald het niveau van deze film nogal omlaag.. ...
New Kids Nitro:
Weet iemand waar ik die blazer van rikkert kan kopen?...
Minotaur:
bruh...
The Maze Runner:
#dylanToThegraveyard...
Bekijk 100 laatste posts


Bioscoopagenda:
Google





Terug naar vorige pagina | Naar filmoverzicht
Game design in Nederland | Game design in New Zealand