Drei Bayern in Bangkok

Tony en de burgemeester hebben een mooie smoes gevonden om hun Beierse dorp te ontvluchten: Ze gaan bier exporteren naar Thailand. Niet dat er niks valt te wippen in Beieren, maar verandering van spijzen doet eten, zullen we maar zeggen. De plaatselijke pastoor, die zo ongeveer een psychose krijgt als hij een tiet ziet, heeft het duo in de smiezen en pakt hetzelfde vliegtuig naar Bangkok. Eenmaal in Thailand proberen Tony en de burgemeester continu die irritante pastoor te lozen, om zo wat te kunnen feesten (lees: ketsen en zuipen). Het wordt allemaal nog flauwer wanneer een look alike van de pastoor, een kruimeldief, doodsbedreigingen krijgt van de plaatselijke maffia. En dan heeft Tony's Beierse vriendin ook nog eens lucht gekregen van zijn vakantiebestemming. Uiteraard vindt zij het niet zo top dat hij zijn leuter in allerhande andere vrouwen steekt en reist ook zij af naar Thailand...

Vroeger, toen ik de haren op mijn noten nog kon tellen, keek ik graag naar Duitse sekskomedies. Die films waren namelijk zo'n beetje de enige mogelijkheid om vrouwelijk naakt te aanschouwen. Uit jeugdsentiment leek het me aardig om weer eens zo'n filmpje aan een kijksessie te onderwerpen. Geheel teleurstellend was het niet en nu kon ik, af en toe, ook nog eens om de geboden humor lachen. Erg humoristisch is de film daarentegen nu ook weer niet. De grappen zijn dom, afgezaagd, repetitief en de algehele sfeer is fout kluchtig. De gemiddelde Adam Sandler film is zo'n beetje een geestig werk van intellectuele proporties, indien je die naast deze film zou leggen. Maar ja, Adam Sandler's films hebben dan weer geen tieten. En om de hoeveelheid tieten in Drei Bayern in Bangkok zal ik in elk geval niet klagen. Bovendien is het vrij aardig dat de film zich voor het grootste gedeelte afspeelt in Bangkok, in plaats van enkel in de Alpen.
Waar ik vroeger niet maalde om de absentie van een plot, moet ik nu opmerken dat ik het jammer vind dat het hele bierexport idee al snel overboord wordt gezet, om plaats te maken voor 'erotische' (on)gein. Hierdoor had ik het na een uur wel zo'n beetje gehad met de film. Gelukkig duurt de film daarna niet zo heel veel langer meer en eindigt 'ie zoals 'ie begon: Met een wip en een flauwe grap.

FX Acteren Sfeer Originaliteit Totaal
3 4 6 2 4.5

Aanraders in overeenkomstige genres, volgens Yahhrrrrm:
- Supervixens (humor / erotiek : 7)
- Agent 69 Jensen i Skorpionens tegn (humor / erotiek : 6)
- UHF (humor : 8)
- His Girl Friday (humor : 7.5)
- Bizita Q (humor : 7.5)


Hoe beoordeelt Yahhrrrrm categorie humor eigenlijk?
012345678910

Hoe beoordeelt Yahhrrrrm categorie erotiek eigenlijk?
012345678910

Hoe beoordelen bezoekers deze recensie?



Drei Bayern in Bangkok
Drei Bayern in Bangkok
Drei Bayern in Bangkok
Drei Bayern in Bangkok
Drei Bayern in Bangkok
Drei Bayern in Bangkok
Drei Bayern in Bangkok




Het Schnitzelparadijs:
Wel een leuke film maar ik raad hel niet aan omdat het een beetje saai is...
Moordwijven:
Absoluut niet mee eens!!!! Waanzinnig goede film. Van begin tot het eind hi...
Zwart Water:
Super leuke film! ??...
Rabat:
Haald het niveau van deze film nogal omlaag.. ...
New Kids Nitro:
Weet iemand waar ik die blazer van rikkert kan kopen?...
Minotaur:
bruh...
The Maze Runner:
#dylanToThegraveyard...
Bekijk 100 laatste posts


Bioscoopagenda:
Google





Terug naar vorige pagina | Naar filmoverzicht
Game design in Nederland | Game design in New Zealand