Sing

Buster Moon is de trotse eigenaar van het theater dat hij van zijn vader heeft geërfd. Omdat de zaken verre van goed gaan, besluit hij een talentenjacht te organiseren. Het team dat hij uit alle kandidaten samenstelt moet een show neer gaan zetten waardoor het theater zijn oude roem en glorie weer terug krijgt. Helaas worden zowel Buster als zijn team door allerlei persoonlijke problemen tegengewerkt. Gaat het ze lukken om een volle theatershow te realiseren?

Sing is een animatiefilm van het team dat ook tekende voor de reeks van films rondom de Minions (o.a. Despicable Me). Daarmee weten we dus dat er aardig wat kwaliteit is, hetgeen goed terug te zien is in Sing. De animaties zien er netjes verzorgd uit, hoewel er geen topniveau wordt gehaald. Ook aan gelaagde humor is gedacht, waardoor zowel ouders als kinderen regelmatig moeten lachen. Ook voor actie en wat sentimaliteit is uiteraard ruimte.

Sing speelt zich af in een stad die enkel bewoond wordt door geanimeerde dieren. Er zijn heel veel hoofdrolspelers, allemaal met hun eigen persoonlijkheden, maar daarin schuilt ook het manco van deze film. Alle dieren hebben namelijk slechts één karaktertrekje, dat telkens weer op de voorgrond wordt geplaatst. De olifant is verlegen, de muis is arrogant en het varken is een huisvrouw. Deze eendimensionaliteit zorgt ervoor dat het lastig meeleven is met de beslommeringen van de beestjes. Sing laat hierdoor dan ook geen blijvende indruk achter. Zelfs de meer dan zestig voorbijkomende liedjes zullen er niet voor zorgen dat deze film in de vergetelheid zal raken.


FX Acteren Sfeer Originaliteit Totaal
7 6 5 6

Aanraders in overeenkomstige genres, volgens Boobema:
- Family Guy Presents Stewie Griffin: The Untold Story (animatie / humor : 8)
- Monsters, Inc. (animatie / humor : 7.5)
- Beavis and Butthead Do America (animatie / humor : 7)
- The Incredibles (animatie / humor : 7)
- Finding Nemo (animatie / humor : 7)


Hoe beoordeelt Boobema categorie animatie eigenlijk?
012345678910

Hoe beoordeelt Boobema categorie humor eigenlijk?
012345678910

Hoe beoordelen bezoekers deze recensie?Sing
Sing
Zwart Water:
Super leuke film! ??...
Het Schnitzelparadijs:
ruurd...
Rabat:
Haald het niveau van deze film nogal omlaag.. ...
New Kids Nitro:
Weet iemand waar ik die blazer van rikkert kan kopen?...
Minotaur:
bruh...
The Maze Runner:
#dylanToThegraveyard...
Klute:
Hij is nog te bestellen bij Fnac Belgiƫ, de Franse DVD, maar wel (ook) met...
Bekijk 100 laatste posts


Bioscoopagenda:
Google

Terug naar vorige pagina | Naar filmoverzicht