Grimsby

Nobby is een Engelse voetbalhooligan uit een plaatsje dat wij als een achterbuurt zouden bestempelen. Zijn leven bestaat uit voetbal, bier drinken en werkloos zijn. Hij is hier zeer content mee, maar mist zijn broertje Sebastian nadat ze op jonge leeftijd van elkaar gescheiden zijn. Nobby weet zijn broertje te vinden, maar is zich er niet bewust van dat deze inmiddels een MI6-agent is die een terroristiche aanslag moet voorkomen. Door Nobby's ingrijpen mislukt de operatie waardoor het tweetal op de vlucht moet voor de authoriteiten. Een topspion en een zuipende hooligan zijn echter geen lekkere combinatie.

Eens in de zoveel jaar verschijnt er weer een film waarin Sacha Baron Cohen een typetje speelt. Met de jaren is het niveau van deze films echter langzaamaan omlaag gegaan. Dat geldt ook voor Grimsby dat niet tot zijn beste werk behoort, zeker niet in vergelijking met uitstekende komedies als Ali G Indahouse of Borat. Toch zul je zeker kunnen genieten als je houdt van flauwe plas- en poephumor. Voor originaliteit hoef je Grimsby echter niet op te zetten.

Een voorbeeld van het soort humor dat deze film biedt. Nobby en Sebastian zijn in Zuid-Afrika op de vlucht voor een aantal agenten. Omdat ze geen goede schuilplaats zien op de savanne besluiten ze zich in de vagina van een olifant te verstoppen. Als de agenten weg zijn en ze weer naar buiten willen staat er een olifant met een stijve te wachten die de olifant wil bereiden. Na een flinke cumshot willen ze wederom naar buiten, maar dan blijkt er een hele olifanten gangbang klaar te staan. Na een groots bukkake-feest is het tweetal eindelijk bevrijd.


FX Acteren Sfeer Originaliteit Totaal
5 4 6 5 6.5

Aanraders in overeenkomstige genres, volgens Boobema:
- Monty Python and the Holy Grail (humor / fantasy : 10)
- Little Nicky (humor : 8.5)
- Monty Python`s Life of Brian (humor : 8.5)
- Abel (humor / drama : 8)
- Erik the Viking (humor / avontuur : 8)


Hoe beoordeelt Boobema categorie humor eigenlijk?
012345678910

Hoe beoordelen bezoekers deze recensie?Grimsby
Grimsby
Het Schnitzelparadijs:
Wel een leuke film maar ik raad hel niet aan omdat het een beetje saai is...
Moordwijven:
Absoluut niet mee eens!!!! Waanzinnig goede film. Van begin tot het eind hi...
Zwart Water:
Super leuke film! ??...
Rabat:
Haald het niveau van deze film nogal omlaag.. ...
New Kids Nitro:
Weet iemand waar ik die blazer van rikkert kan kopen?...
Minotaur:
bruh...
The Maze Runner:
#dylanToThegraveyard...
Bekijk 100 laatste posts


Bioscoopagenda:
Google

Terug naar vorige pagina | Naar filmoverzicht
Game design in Nederland | Game design in New Zealand