Bad Teacher

Elizabeth Halsey is een slechte lerares: Ze zuipt, blowt en slaapt uit tijdens haar lessen (en laat de leerlingen televisie kijken). Ze denkt via het huwelijk aan haar rotjob te kunnen ontsnappen, maar wordt op de eerste dag van de grote vakantie gedumpt door haar schatrijke verloofde. Gelukkig dient zich in september een nieuwe leraar aan, de jonge en aantrekkelijke Scott, die ook nog de erfgenaam blijkt te zijn van een riant familiekapitaal. Die moet ik hebben, denkt Elizabeth, maar ook haar nuffige collega Amy Squirrel (Amy Eekhoorn) heeft een oogje op de nieuweling. Als Elizabeth ontdekt dat de vorige verloofde van Scott gigantische borsten had, besluit ze een borstvergroting te laten uitvoeren, maar daar is veel geld voor nodig …

Het voormalige model Cameron Diaz heeft in tientallen films gespeeld, maar we kennen haar eigenlijk nog steeds het best als Mary, uit de oddball comedy There’s something about Mary van de gebroeders Farrelly, een film vol grappen onder de gordel. Bad Teacher tracht die tijden een beetje te doen herleven, met grappen over poep, borsten en zelfs droogneuken (jawel!), maar Diaz wordt dit jaar veertig en de jaren hebben niet stilgestaan. Haar benen zijn nog steeds eindeloos (je bent een ex-model of niet) maar verder maakt ze een verlepte indruk, zelfs voor iemand van 39.

De film was (tegen de verwachtingen in) een groot succes. Misschien had daar de aanwezigheid van Justin Timberlake (als de begeerde erfgenaam) iets mee te maken. Bad Teacher is een heel matig werkje. Maar ach, ik behoorde natuurlijk niet tot de doelgroep van de makers en getuige het succes bestaat er een ruim publiek voor dit soort ongein. Voor mij werd de boel alleen overeind gehouden door Lucy Punch (als de eekhoorn) en de dikke komiek Eric Stonestreet (bekend uit de TV-serie Modern Family) die maar een paar (korte) scènes heeft als Diaz’ kamergenoot, maar daarin laat zien hoe je een komische rol neerzet.



FX Acteren Sfeer Originaliteit Totaal
6 5 3 5

Aanraders in overeenkomstige genres, volgens Boobytrap:
- Aanrijding in Moscou (humor / romantiek : 7.5)
- Midnight in Paris (humor / romantiek : 7.5)
- 13 Going on 30 (humor / romantiek : 7)
- Café Society (humor / romantiek : 7)
- Labor Pains (humor / romantiek : 6)


Hoe beoordeelt Boobytrap categorie humor eigenlijk?
012345678910

Hoe beoordeelt Boobytrap categorie romantiek eigenlijk?
012345678910

Hoe beoordelen bezoekers deze recensie?



Bad Teacher
Bad Teacher
Bad Teacher




Het Schnitzelparadijs:
Wel een leuke film maar ik raad hel niet aan omdat het een beetje saai is...
Moordwijven:
Absoluut niet mee eens!!!! Waanzinnig goede film. Van begin tot het eind hi...
Zwart Water:
Super leuke film! ??...
Rabat:
Haald het niveau van deze film nogal omlaag.. ...
New Kids Nitro:
Weet iemand waar ik die blazer van rikkert kan kopen?...
Minotaur:
bruh...
The Maze Runner:
#dylanToThegraveyard...
Bekijk 100 laatste posts


Bioscoopagenda:
Google





Terug naar vorige pagina | Naar filmoverzicht
Game design in Nederland | Game design in New Zealand