Los violadores

Los violadores
 
Hal krijgt een grote vernedering te verduren wanneer hij in elkaar wordt gemept en een scharrel van hem wordt verkracht door een gestoorde motorbende. Gelukkig runt een vriend van hem een karateschool en dus wordt de bende een lesje geleerd. De bikers worden behoorlijk in elkaar gemept en van een van hen wordt zelfs de snikkel afgesneden. De bendeleden zijn nu flink over de zeik en schieten een dag later alle karate ka´s aan gort. Hal weet de bende ternauwernood te ontvluchten met zijn stoere bolide. Hij lijkt de psychopaten echter prompt vergeten wanneer hij weer een nieuwe chick opduikelt. Hal lijkt het een goed plan haar een beurt te geven in het huis van zijn ouders, wat ook goed lukt, maar ook van die plek krijgen de bikers snel lucht...
 
Los violadores
 
Het is tijden geleden dat ik me zo heb gemauseerd met een film. Los violadores, oftewel Mad Foxes, is een zeer goedkope exploitation film uit Spanje met alles erop en eraan. De film is zeer gewelddadig met verkrachtingen, bloedige schietpartijen en andere uitspattingen. Het wordt echter op zo´n slechte manier gebracht dat ik niet anders kon dan me er kapot om lachen. Misschien spoor ik zelf ook niet helemaal gezien het feit dat ik dit bijzonder aardig vertier vind, wie weet.
 
Los violadores
 
Wanneer je over slechte smaak beschikt zul je hier dus een geweldige tijd mee hebben. Aan een aantal hilarische scènes refereerde ik reeds in de eerste alinea, maar er wordt tevens een kerel die op de plee zit opgeblazen met een granaat, een gast gekilled met een heggenschaar in zijn bakkes, gefeest met de ingewanden van een vrouw en is er een ridicule Nazi s.m. act enzovoort. Verder werkt het frequente naakt van de lelijke kerels in deze film behoorlijk op de lachspieren.

Wat verder goed is aan deze film is de onvoorspelbaarheid. Ergens verwachtte ik dat afgezaagdheden en clichés de kop op zouden steken en hierbij vreesde ik met name voor een zoetsappig einde. Maar dat is gelukkig geenszins het geval. Bovendien is gedurende de hele film de politie in geen velden of wegen te bekkenen. Dit alles maakt Mad Foxes tot een cultfilm die je zeker een keer gezien moet hebben.


FX Acteren Sfeer Originaliteit Totaal
6 4 8 6 7

Aanraders in overeenkomstige genres, volgens Yahhrrrrm:
- Die xue shuang xiong (The Killer) (misdaad / actie : 8)
- The Warriors (misdaad / actie : 6.5)
- Mission Thunderbolt (misdaad / actie : 6)
- Truck Turner (misdaad / actie : 6)
- Force of Execution (misdaad / actie : 6)


Hoe beoordeelt Yahhrrrrm categorie misdaad eigenlijk?
012345678910

Hoe beoordeelt Yahhrrrrm categorie actie eigenlijk?
012345678910

Hoe beoordelen bezoekers deze recensie?Los violadores
Los violadores
Los violadores
Los violadores
Het Schnitzelparadijs:
Wel een leuke film maar ik raad hel niet aan omdat het een beetje saai is...
Moordwijven:
Absoluut niet mee eens!!!! Waanzinnig goede film. Van begin tot het eind hi...
Zwart Water:
Super leuke film! ??...
Rabat:
Haald het niveau van deze film nogal omlaag.. ...
New Kids Nitro:
Weet iemand waar ik die blazer van rikkert kan kopen?...
Minotaur:
bruh...
The Maze Runner:
#dylanToThegraveyard...
Bekijk 100 laatste posts


Bioscoopagenda:
Google

Terug naar vorige pagina | Naar filmoverzicht
Game design in Nederland | Game design in New Zealand