Urlaubsgrüße aus dem Unterhöschen

Dit is dus een Tiroler seksfilm, het enige genre waarvan ik – getuige een tekst op onze Main Page – niet hou. Nu ja, haten doe ik ze ook niet, die Tirolers, en deze zeker niet, al was het maar omwille van de Nederlandse titel: In Tirol hangen de Slipjes aan de Alpen. Schitterend, ook al speelt de film zich af in Beieren, en niet in Tirol.
De waard van hotel “Zur Traube” heeft problemen: ieder jaar krijgt hij dezelfde bejaarde gasten op bezoek, en hij kan ze maar niet kwijtraken. Twee jonge handelsreizigers uit Keulen, de broers Bob en Bert, weten hoe daar verandering in kan worden gebracht. Eerst worden met een wilde party (topless!) de stamgasten weggejaagd, dan wordt het hotel omgebouwd tot een soort luxe bordeel. Dat trekt uiteraard een compleet andere klandizie aan. Centraal in de plannen van de broers, staan telkens de twee dochters van de waard, Kati en Hansi, twee schoonheden die er wel pap van lusten.
Urlaubsgrüsse aus dem Unterhöschen biedt zo ongeveer alles wat je van een Tiroler seksfilmpje mag verwachten, inclusief dames in alle soorten, maten en kleuren. Kati is een slanke brunette, Hansi een wulpse, enigszins mollige blondine; er zijn jonge dames met kort haar en lang haar, grote borsten en kleine borsten, en voor de liefhebbers dartelt er ook een Creoolse voorbij, alsmede een oversekste huisvrouw met een dozijn kilootjes te veel. Kortom: eenieder komt aan zijn trekken (zo vermoed ik toch).

Afgaande op mijn herinneringen aan het handjevol films dat ik in dit genre gezien heb, is dit één van de betere. De grappen zijn nogal plat, maar het scenario weet aardig om te gaan met stereotiepen. Zo is de jongste broer nog vrij onervaren op seksueel gebied, maar maakt hij op vakantie in het zuiden de ene verovering na de andere, terwijl de escapades van de oudere broer, een ware Casanova in het dagelijks leven, telkens op niets uitlopen. De dialogen zijn wel in dialect, wat ze soms nogal moeilijk te volgen maakt. Urlaubsgrüsse aus dem Unterhöschen is een redelijk voorbeeld van het sympathieke genre van de Duitse seksklucht.


FX Acteren Sfeer Originaliteit Totaal
5 6 4 5

Aanraders in overeenkomstige genres, volgens Boobytrap:
- Wat Zien ik !? (humor / erotiek : 7)
- Annie Hall (humor / drama : 8.5)
- Les Vacances de Monsieur Hulot (humor : 8.5)
- The Nutty Professor (humor : 8.5)
- La Grande Vadrouille (humor / oorlog : 8)


Hoe beoordeelt Boobytrap categorie erotiek eigenlijk?
012345678910

Hoe beoordeelt Boobytrap categorie humor eigenlijk?
012345678910

Hoe beoordelen bezoekers deze recensie?



Urlaubsgrüße aus dem Unterhöschen
Urlaubsgrüße aus dem Unterhöschen
Urlaubsgrüße aus dem Unterhöschen




Het Schnitzelparadijs:
Wel een leuke film maar ik raad hel niet aan omdat het een beetje saai is...
Moordwijven:
Absoluut niet mee eens!!!! Waanzinnig goede film. Van begin tot het eind hi...
Zwart Water:
Super leuke film! ??...
Rabat:
Haald het niveau van deze film nogal omlaag.. ...
New Kids Nitro:
Weet iemand waar ik die blazer van rikkert kan kopen?...
Minotaur:
bruh...
The Maze Runner:
#dylanToThegraveyard...
Bekijk 100 laatste posts


Bioscoopagenda:
Google





Terug naar vorige pagina | Naar filmoverzicht
Game design in Nederland | Game design in New Zealand