Cheerleader Ninjas

Cheerleader Ninjas
 
Een kwaadaardige duo heeft een gemeen plan bedacht om de wereld over te nemen door middel van zombie software, dat op het internet wordt losgelaten. Vier domme cheerleaders dienen hierbij als proefkonijn. Ondertussen slaan een wraakzuchtige nicht -hij werd niet toegelaten tot het cheerleader team- en een perverse katholieke lerares de handen ineen om de cheerleaders te bestrijden. Er zit niets anders op voor de leeghoofdige bimbo's dan kung fu te leren en samen te werken met ruftende, masturberende Trekkies om het kwaad te bestrijden...
 
Cheerleader Ninjas
 
Bij onze vrienden van IMDB staat deze film op de ranglijst van de slechtste honderd films ooit gemaakt. Nu kan ik uit mijn hoofd al honderd films bedenken die stukken minder vermaken, maar op productietechnisch vlak valt een dergelijke 'eer' zeker te rechtvaardigen. Cheerleader Ninjas is een zeer goedkope prent, die de absentie van enig budget nergens tracht te verhullen. Integendeel, het vormt deel van de lol. Met name de opblaaspoppen die voor body doubles moeten doorgaan, zijn hilarisch. Voorts zijn er visuele effecten die pijn doen aan de ogen en wordt er gesmeten met infantiele geluidseffecten. Denk hierbij aan scheten, boeren, poing geluiden om erecties aan te duiden en toetergeluiden wanneer iets in aanraking komt met tieten. Het moge hiermee meteen duidelijk zijn met welk niveau humor je hier van doen hebt. Feitelijk is de film niet veel meer dan een aaneenschakeling van poep-, pies- en seksgrappen, terwijl met een tsunami aan clichés nerds, katholieken, homo's en cheerleaders in de zeik worden gezet.
 
Cheerleader Ninjas
 
Super geslaagd kan ik Cheerleader Ninjas niet noemen. Zeker  de helft van de grappen gaat gruwelijk de mist in. Aangezien de hoeveelheid meligheden echter aanzienlijk is, kan er desondanks redelijk wat worden gelachen. Het ziet er bovendien naar uit dat de amateuristische makers veel plezier aan de productie hebben beleefd; een enthousiasme dat goed wordt overgebracht bij de kijker. Een sympathieke slechte film dus, die je in een melige bui gerust een keertje kunt opzetten.


FX Acteren Sfeer Originaliteit Totaal
1 2 6 5 5

Aanraders in overeenkomstige genres, volgens Yahhrrrrm:
- UHF (humor : 8)
- His Girl Friday (humor : 7.5)
- Bizita Q (humor : 7.5)
- Thank You for Smoking (humor : 7.5)
- El día de la bestia (humor / horror : 7.5)


Hoe beoordeelt Yahhrrrrm categorie humor eigenlijk?
012345678910

Hoe beoordelen bezoekers deze recensie?



Cheerleader Ninjas
Cheerleader Ninjas
Cheerleader Ninjas
Cheerleader Ninjas
Cheerleader Ninjas
Cheerleader Ninjas




Het Schnitzelparadijs:
Wel een leuke film maar ik raad hel niet aan omdat het een beetje saai is...
Moordwijven:
Absoluut niet mee eens!!!! Waanzinnig goede film. Van begin tot het eind hi...
Zwart Water:
Super leuke film! ??...
Rabat:
Haald het niveau van deze film nogal omlaag.. ...
New Kids Nitro:
Weet iemand waar ik die blazer van rikkert kan kopen?...
Minotaur:
bruh...
The Maze Runner:
#dylanToThegraveyard...
Bekijk 100 laatste posts


Bioscoopagenda:
Google





Terug naar vorige pagina | Naar filmoverzicht
Game design in Nederland | Game design in New Zealand