Lady Dragon 2

Op het moment dat Susan Morgan haar status van wereldkampioene karate aan het prolongeren is, overvallen rivaliserende gangsters een aantal maffiosi, met als buit $ 25 miljoen in diamanten. Om hun ontsnapping te vergemakkelijken dumpen ze de diamanten in de bagage van de Indonesische voetballer Sonny Sumarto, het vriendje van Susan. Eenmaal aangekomen in Indonesië krijgen Susan en Sonny spoedig huisbezoek van de gangsters, die hun buit terug willen. Hierbij wordt een einde gemaakt aan Sonny's voetbalcarriëre en wordt Susan verkracht. De diamanten worden echter niet gevonden. De filantropische Sonny heeft ze achtergehouden om zijn volk te helpen. Niet veel later wordt Sonny door de gangsters omgebracht. Susan gaat nu met haar karatetechnieken de rekening vereffenen...

Soms valt om slechte films te lachen. Deze film daarentegen kun je enkel uitlachen, wat lang niet zo leuk is. Nee, de grap ben jij, als kijker zijnde.
Indien je een waardeloze regisseur bent, dan kun je blijkbaar nog altijd naar Indonesië trekken om daar je misbaksels te maken. En als je als kleuter een scenario hebt geschreven is de kans groot dat je hem daar slijt.
Actrice Cynthia Rothrock heeft haar sporen in het martial arts wereldje verdiend. Vijf jaar lang was ze ongeslagen kampioene in het kickboksen. Ze heeft zwarte banden in allerlei Oosterse vechtkunsten. Indien er echter banden zouden worden uitgedeeld voor acteren, dan zou ze er geen enkele bezitten. Guttegut, wat een droevenis. De rest van de cast is al even slecht, met dien verstande dat Billy Drago als enige nog een beetje probeert te vermaken als de slechterik.

De actie doet de ogen zowat bloeden, zo abominabel. Ik heb eigenlijk niet zoveel zin om nog verder uit te wijden. Het betreft hier simpelweg een van de slechtste films die de ik de afgelopen jaren heb gezien.

Oh, ja. Wat zeg je tegen iemand die jou heeft verkracht en die je nu hebt neergestoken? "Now I've stuck it to you!" Juist, ja...


FX Acteren Sfeer Originaliteit Totaal
2 2 2 2 2

Aanraders in overeenkomstige genres, volgens Yahhrrrrm:
- Hostage (actie / thriller : 7)
- 16 Blocks (thriller / actie : 6.5)
- Ricochet (thriller / actie : 6)
- RoboCop (actie / science fiction : 8)
- Natural Born Killers (actie / speelfilm : 7.5)


Hoe beoordeelt Yahhrrrrm categorie actie eigenlijk?
012345678910

Hoe beoordeelt Yahhrrrrm categorie thriller eigenlijk?
012345678910

Hoe beoordelen bezoekers deze recensie?Lady Dragon 2
Lady Dragon 2
Het Schnitzelparadijs:
Wel een leuke film maar ik raad hel niet aan omdat het een beetje saai is...
Moordwijven:
Absoluut niet mee eens!!!! Waanzinnig goede film. Van begin tot het eind hi...
Zwart Water:
Super leuke film! ??...
Rabat:
Haald het niveau van deze film nogal omlaag.. ...
New Kids Nitro:
Weet iemand waar ik die blazer van rikkert kan kopen?...
Minotaur:
bruh...
The Maze Runner:
#dylanToThegraveyard...
Bekijk 100 laatste posts


Bioscoopagenda:
Google

Terug naar vorige pagina | Naar filmoverzicht
Game design in Nederland | Game design in New Zealand