Men of Honor

Als klein kind dook hij al enorm veel. En een leven lang boer zijn spak hem niet bepaald aan, dus Carl Brashear besluit om van zijn hobby zijn beroep te maken: Hij wordt duiker in the Navy of The United States Of America. Jaja, duikers hebben ze daar ook! Het probleem is dat hij de enige zwarte is op deze armyschool. En hij krijgt het niet bepaald makkelijk! Gelukkig is hij topper dan top in wat hij doet! Dus hij weet telkens de held uit te hangen, maar hoeft tegelijkertijd niet met de eer te strijken.

Een echte gentleman dus! In studeren is hij iets minder goed, maar krijgt hulp van een schone dame. Twee shots verder schreeuwt hij dat hij van haar houdt maar blijkt de relatie die ze dan ineens hebben ook weer onmogelijk omdat hij telkens de held moet uithangen. Dit laatste concludeert de vriendin fout omdat ze hem toevallig ziet in een café waar hij een adem-inhouden wedstrijd doet met zijn commander (Robert de Niro). Deze test moest hij echter doen om in de duikschool te mogen blijven. Arme joch! Echt nix zit hem mee in het leven. Maar hij is een fighter en een doorzetter to the bone ! Zijn chickie verlaat hem echter niet en hij haalt zijn duikdiploma!

" Mooi " dacht ik, dan issie zodadelijk afgelopen! Dit was echter pas de helft. Met zijn duikdiploma weet ie maar liefst een A-BOMB uit de oceaan te vissen! Door een fout bij de hijskraan (door blanken waarschijnlijk), schiet er een touw met een stuk ijzer eraan weg. Hij duwt twee blanken weg en redt ze hierdoor. Helaas wordt wel zijn been afgechopt. Arme jochie. Vastberaden gaat ie alsnog bewijzen dat hij met één been alsnog prima kan duiken! Zijn vrouw (en kind inmiddels) verlaten hem bijna omdat ie zo koppig is. Maar alles komt uiteindelijk goed hoor! Maarja, dat wist je na 15 minuten ook al wel.


FX Acteren Sfeer Originaliteit Totaal
6 6 5 5 4

Aanraders in overeenkomstige genres, volgens Boobers:
- Smultronstället (Wild Strawberries) (drama / speelfilm : 8.5)
- Play (drama / thriller : 8.5)
- Babel (drama : 8)
- Sjunde inseglet, Det (The Seventh Seal) (drama / speelfilm : 8)
- The Perks of Being a Wallflower (drama / romantiek : 8)


Hoe beoordeelt Boobers categorie drama eigenlijk?
012345678910

Hoe beoordelen bezoekers deze recensie?Men of Honor
Men of Honor
Men of Honor
Schone Handen:
harses willem...
The Perks of Being a Wallflower:
liuy54321...
:
Dat je klaarblijkelijk niets van de film hebt begrepen, kan de beste overko...
Valerian and the City of a Thousand Planets:
Moet je zelf weten. Zie maar wat je het beste vindt. Als de besprekingen mi...
The Boy in the Striped Pyjamas:
ik vind het echt leuk dat er zulke films zijn. vooral het einde is super le...
Kruistocht in Spijkerbroek (Crusade in Jeans):
Tv ...
Fury:
ik kan hier echt van genieten , super gezellig...
Bekijk 100 laatste posts


Bioscoopagenda:
Google

Terug naar vorige pagina | Naar filmoverzicht