Brommermeisjes

Ik kan weinig anders dan me volledig aansluiten bij Boobleyoudee`s recensie. Brommermeisjes is een aaneenschakeling van shots van verveelde meisjes die op hun scootertjes rondrijden en -hangen. Werkelijk geen enkele van de gebeurtenissen weet op welke manier dan ook te vermaken. Over de kwaliteit van de tieten van de dames valt te twisten, met de kanttekening dat ze enkel interessant zijn voor diegenen die op 15-jarige meisjes vallen. Het Gooise accent heeft mij, net als Boobleyoudee, ook aardig op mijn zenuwen zitten werken. Met uitspraken als "Het stonk zo errrrrrrrrg, dat was echt niet te harrrrrrrrrden" komen de dames absoluut niet over als Anita`s en worden er twee totaal niet overtuigende hoofdrollen neergezet. Hiernaast is het ook mij niet gelukt om de zogenaamde diepere betekenis van Brommermeisjes op te maken uit de belevenissen van Kiki en Merel. Indien iemand daadwerkelijk geïnteresseerd is in hoe tegenwoordige meisjes met elkaar omgaan, raad ik aan een keer te kijken naar de televisieserie Dunya & Desie. Die is namelijk honderd keer beter dan dit waardeloze filmpje.

FX Acteren Sfeer Originaliteit Totaal
4 2 3 3 2.5

Aanraders in overeenkomstige genres, volgens Boobema:
- Wallace & Gromit in A Close Shave (kort / animatie : 8)
- A Grand Day Out with Wallace and Gromit (kort / animatie : 7)
- Wallace & Gromit in The Wrong Trousers (kort / animatie : 7)
- 11.59 (kort / drama : 6)
- Al Dente (kort / animatie : 6)


Hoe beoordeelt Boobema categorie kort eigenlijk?
012345678910

Hoe beoordeelt Boobema categorie speelfilm eigenlijk?
012345678910

Hoe beoordelen bezoekers deze recensie?Brommermeisjes
Brommermeisjes
Het Schnitzelparadijs:
Wel een leuke film maar ik raad hel niet aan omdat het een beetje saai is...
Moordwijven:
Absoluut niet mee eens!!!! Waanzinnig goede film. Van begin tot het eind hi...
Zwart Water:
Super leuke film! ??...
Rabat:
Haald het niveau van deze film nogal omlaag.. ...
New Kids Nitro:
Weet iemand waar ik die blazer van rikkert kan kopen?...
Minotaur:
bruh...
The Maze Runner:
#dylanToThegraveyard...
Bekijk 100 laatste posts


Bioscoopagenda:
Google

Brommermeisjes

Anita Kiki en Anita Merel hangen de hele dag een beetje rond op hun Sita`s op een enorm buttplein in één of andere Randstad. We zijn er getuige van hoe ze een McDonald`s-maaltijd naar binnen stouwen, zich (onterechte, red.) uitlatingen als "lekkere tieten" door jongetjes van 10 laten welgevallen, diezelfde tieten aan elkaar laten zien, een hen vriendelijk groetende Marokkaanse jongeman uitmaken voor "Semtex-boy" en "vieze fundamentalist" en een beetje rondscheuren op hun brommertje. En het schijnt -volgens het scenario- dat één van hen begint te begrijpen dat het leven wellicht meer te bieden heeft, maar dat kon ik nou niet direct opmaken uit het feit dat één van de chicks een keer alléén op het plein stond. Die ander kon immers ook ziek zijn.... En toen was het afgelopen.......God zij dank!

Zonde om hier méér dan een Video8-camera voor te huren, om dit nietszeggende niets op te nemen. Laat staan hoe zonde van de tijd! De casting was dan ook abominabel; twee hockeytrutjes met Gooise `errrrr` lijken mij nou niet direct de aangewezen personen om een Anita-rol neer te zetten, zeker als ze zich niet inleven in hun personages. De opstaande kraagjes ontbraken er nog maar net aan.... Slèèèècht!FX Acteren Sfeer Originaliteit Totaal
3 1.5 3 5 2

Aanraders in overeenkomstige genres, volgens Boobleyoudee:
- Roadkill (kort / humor : 7)
- Dilemma (kort / fantasy : 6.5)
- Salt Battle (Zout) (kort / humor : 6)
- Ed Wood (speelfilm / humor : 8)
- Cidade de Deus (speelfilm / actie : 7.5)


Hoe beoordeelt Boobleyoudee categorie kort eigenlijk?
012345678910

Hoe beoordeelt Boobleyoudee categorie speelfilm eigenlijk?
012345678910

Hoe beoordelen bezoekers deze recensie?
Terug naar vorige pagina | Naar filmoverzicht