EuroTrip

Vier Amerikaanse jongeren zijn helemaal happy, want hun middelbare school zit er eindelijk op. Maar eerst nog vakantie vieren en die begint voor Scotty niet al te best, want zijn chick maakt het uit. Overstuur schrijft hij met zijn Duitse penvriend, die hij plotseling verdenkt van homosexuele activiteiten. Blokkeren dus dat email-adres van die mof. Wat jammer nou, want penvriend Mike blijkt eigenlijk lekkere chick Mieke te zijn. Zeer grote vergissing dus, die Scotty maar op een manier kan goedmaken: naar Europa toe!!! Samen met zijn vriend Cooper en de tweeling Jenny en Jamie pakt hij dan ook het vliegtuig naar Londen.

En in de Britse hoofdstad begint het grootse avontuur. De reis gaat achtereenvolgens langs Londen, Parijs, Amsterdam, Bratislava, Berlijn en Rome. Overal gebeurt wel iets wat stereotype Europa neer moet zetten. De ene keer is dat beter geslaagd dan andere keren. Amsterdam is gewoonweg slecht, want de straten ziet eruit als in Praag, ze praten een soort Russisch Engels en schrijven Deens. Dat is een beetje jammer, maar de gemiddelde Amerikaan zal dat toch niet weten. De Engelse Manchester hooligans zijn erg cool, met een gave rol van voetballer Vinnie Jones. Eurotrip is echt superflauw, maar daardoor is ie juist zo geinig. Grappen zijn er voornamelijk op het sexistische niveau en de film is dan ook ongecensureerd. Dit betekent dus veel tieten en een aantal snikkels op een Frans naaktstrand. Niks om ophef over te maken, maar er worden wel geinige dingen mee gedaan. Ook erg vermakelijk is de steeds terugkerende song 'Scotty doesn't know', waarmee hij telkens aan zijn chick wordt herinnerd en het feit dat ze met andere gasten neukte.

De beste grap van de film zal ik jullie niet onthouden. In Berlijn zitten Scotty en Cooper te praten met de vader van Mieke. Op de achtergrond is een klein jongetje bezig met viltstiften, waarmee hij opeens een snorretje op zijn gezicht tekent. Vervolgens loopt dat jongetje twee minuten lang paraderend als Adolf Hitler op de achtergrond. Schitterend stereotype Duitsland!!FX Acteren Sfeer Originaliteit Totaal
5 4 6 4 6.5

Aanraders in overeenkomstige genres, volgens Boobema:
- Monty Python and the Holy Grail (humor / fantasy : 10)
- Little Nicky (humor : 8.5)
- Monty Python`s Life of Brian (humor : 8.5)
- Abel (humor / drama : 8)
- Erik the Viking (humor / avontuur : 8)


Hoe beoordeelt Boobema categorie humor eigenlijk?
012345678910

Hoe beoordelen bezoekers deze recensie?EuroTrip
EuroTrip
EuroTrip
EuroTrip
EuroTrip
Het Schnitzelparadijs:
Wel een leuke film maar ik raad hel niet aan omdat het een beetje saai is...
Moordwijven:
Absoluut niet mee eens!!!! Waanzinnig goede film. Van begin tot het eind hi...
Zwart Water:
Super leuke film! ??...
Rabat:
Haald het niveau van deze film nogal omlaag.. ...
New Kids Nitro:
Weet iemand waar ik die blazer van rikkert kan kopen?...
Minotaur:
bruh...
The Maze Runner:
#dylanToThegraveyard...
Bekijk 100 laatste posts


Bioscoopagenda:
Google

Best Hitler impersonation everrrr....
Terug naar vorige pagina | Naar filmoverzicht
Game design in Nederland | Game design in New Zealand