All the Boys Love Mandy Lane

All the Boys Love Mandy Lane

Mandy Lane is het mooie meisje van de school. Het vreemde is echter dat ze enkel omgaat met de sukkel Emmet. Op een dag laat ze zich toch verleiden om naar een exclusief feestje te gaan van Red, een van de populairdere jongens. Samen met hem en een aantal andere popiejopie dudes en chicks reist ze naar de afgelegen boerderij van zijn ouders. Eenmaal aangekomen ontstaat een feest van losbandigheid, waarbij de drank rijkelijk vloeit en de jongens druk bezig zijn in de slipjes van de meiden te belanden. Dan opeens verdwijnt een van de feestgangers na een mislukte grap. Als ze hem gaan zoeken blijkt er iemand te zijn die op de tieners jaagt en duidelijk de intentie heeft ze het feest niet levend te laten verlaten.

All the Boys Love Mandy Lane

Bij tienerfilms in het horror-thrillergenre zijn mijn verwachtingen tegenwoordig weinig hooggespannen. De hoes van All the Boys Love Mandy Lane zag er echter voldoende interessant uit om een kijkbeurt te wagen. Al redelijk snel bleek bovendien dat hoofdrolspeelster Amber Heard een aangename verschijning is om naar te kijken. Dit niet zozeer vanwege haar hoogstaande acteerwerk, maar vanwege haar fijne voorkomen. Tot zover de positieve elementen uit deze thriller.

All the Boys Love Mandy Lane

All the Boys Love Mandy Lane weet verder namelijk op geen enkel vlak te overtuigen. Integendeel, het is voorspelbaarheid en saaiheid troef die de argeloze kijker hier wordt voorgeschoteld. Het grootste probleem van deze film is het totale gebrek aan memorabele scènes en de afwezigheid van actie. Hoewel het verhaal niet bijster origineel is, had er best iets van gemaakt kunnen worden door er een eigen unieke smoel aan te geven. Dat gebeurt nu nergens. Er wordt veilig binnen de gebaande paden gewandeld en als het even spannend dreigt te worden draait de camera weg van de actie. Deze film biedt daardoor geen enkele reden om er een positief woord aan vuil te maken. Kinderen die hun eerste horrorfilmpje gaan kijken vinden deze prut misschien nog spannend, maar de ervaren filmkijker wordt hier niet warm of koud van.FX Acteren Sfeer Originaliteit Totaal
5 4 3 3 3

Aanraders in overeenkomstige genres, volgens Boobema:
- Psycho (thriller / horror : 8)
- Devil (thriller / horror : 6.5)
- The Last House on the Left (thriller / horror : 6.5)
- The New Daughter (thriller / horror : 6.5)
- Frailty (thriller / horror : 6.5)


Hoe beoordeelt Boobema categorie thriller eigenlijk?
012345678910

Hoe beoordeelt Boobema categorie horror eigenlijk?
012345678910

Hoe beoordelen bezoekers deze recensie?All the Boys Love Mandy Lane
All the Boys Love Mandy Lane
All the Boys Love Mandy Lane
All the Boys Love Mandy Lane
Het Schnitzelparadijs:
Wel een leuke film maar ik raad hel niet aan omdat het een beetje saai is...
Moordwijven:
Absoluut niet mee eens!!!! Waanzinnig goede film. Van begin tot het eind hi...
Zwart Water:
Super leuke film! ??...
Rabat:
Haald het niveau van deze film nogal omlaag.. ...
New Kids Nitro:
Weet iemand waar ik die blazer van rikkert kan kopen?...
Minotaur:
bruh...
The Maze Runner:
#dylanToThegraveyard...
Bekijk 100 laatste posts


Bioscoopagenda:
Google

Terug naar vorige pagina | Naar filmoverzicht
Game design in Nederland | Game design in New Zealand