Donkey Punch

De donkey punch. Of ie echt bestaat weet ik niet, maar hij is als uitgangspunt voor deze Engelse thriller gebruikt. Een korte uitleg: Een man neukt een vrouw van achteren. Op het moment dat hij bijna klaar moet komen, geeft hij de vrouw een vuistslag in haar nek. De schokreactie die dit bij de vrouw teweeg brengt zorgt voor een samenspanning van haar vaginale spieren. Dit geeft een dusdanige druk op de penis van de man, dat hij klaar komt als nooit tevoren.

Om het liefdesverdriet van een van hun te doen vergeten, besluiten drie Engelse vriendinnen op vakantie te gaan naar Mallorca voor een week vol feest, drank en zon. Al gauw komen ze een paar Engelse gasten die op een luxe jacht werken tegen. De dames worden uitgenodigd een stukje mee te gaan varen. Op de boot vloeit de nodige drank en worden allerlei andere soorten drugs geconsumeerd. Dit resulteert welhaast vanzelfsprekend in een geil seksfeestje. Terwijl een van de meiden achterlangs wordt genomen, voert haar penetrator de donkey punch uit. Meisje dood, grote problemen. De jongens willen het voorval vooral onbekend houden en het lijk zo snel mogelijk dumpen. De twee overgebleven vrouwen willen daarentegen aangifte van moord doen. In het kat-en-muisspel dat hierdoor ontstaat tussen beide groepen is niemand zijn leven meer zeker.

Domme Engelse sletjes en gasten op een boot met veel drank en drugs in een zonovergoten omgeving. Het lijkt haast of je zelf op vakantie bent in Spanje. Voor mij geldt echter dat ik niet graag aan dit soort omgevingen herinnerd hoef te worden. Het aanschouwen van Donkey Punch is namelijk niet meer dan het herbeleven van een aflevering van Vakantieman, gezellig hè!? Misschien een tikkie overdreven om het zo te stellen, maar dat niveau is wel wat je kunt verwachten. Dit amateuristisch aandoende scenario zou anderen wellicht kunnen bekoren, maar gaat er bij mij toch echt niet in. Opgewonden raken van de seksuele escapades van de tieners zit er bovendien ook niet in, mits je op ingevallen Engelse koppen valt. De actie -Donkey Punch is een thriller, remember- is welhaast net zo slap. Ik wil je graag dood hebben, maar sluit je toch liever op in een kamer, zodat je daarna kunt ontsnappen en mij dood kunt maken. Dat niveau ongeveer. Nee, daarvoor ben ik toch echt te veel verwend op thrillervlak. Ik hoop jij als lezer van deze recensie met mij, dan weet je tenminste wat te doen als je deze film ooit in handen krijgt.


FX Acteren Sfeer Originaliteit Totaal
3 3 3 3 3

Aanraders in overeenkomstige genres, volgens Boobema:
- North by Northwest (thriller / avontuur : 9)
- The Game (thriller : 8)
- Vertigo (thriller / misdaad : 8)
- Psycho (thriller / horror : 8)
- Chinatown (thriller / misdaad : 8)


Hoe beoordeelt Boobema categorie thriller eigenlijk?
012345678910

Hoe beoordelen bezoekers deze recensie?



Donkey Punch
Donkey Punch




Het Schnitzelparadijs:
Wel een leuke film maar ik raad hel niet aan omdat het een beetje saai is...
Moordwijven:
Absoluut niet mee eens!!!! Waanzinnig goede film. Van begin tot het eind hi...
Zwart Water:
Super leuke film! ??...
Rabat:
Haald het niveau van deze film nogal omlaag.. ...
New Kids Nitro:
Weet iemand waar ik die blazer van rikkert kan kopen?...
Minotaur:
bruh...
The Maze Runner:
#dylanToThegraveyard...
Bekijk 100 laatste posts


Bioscoopagenda:
Google





Terug naar vorige pagina | Naar filmoverzicht
Game design in Nederland | Game design in New Zealand