Texas Terror

Sheriff John Higgins zit een stel bankrovers achterna, waarop hij zijn beste vriend doodgeschoten aantreft. Higgins denkt dat hijzelf daarvoor verantwoordelijk was. Hierop trekt hij het allemaal niet meer zo en levert hij zijn tinnen ster in, om een halve bandiet te worden. Dan komt de dochter van die beste vriend in het stadje. Higgins wordt verliefd op haar, maar zij verfoeit hem als ze er achter komt dat hij verantwoordelijk is voor haar vaders dood. Gelukkig komt de waarheid aan het licht en zegeviert het recht. Uiteraard leefden Higgins en de meid nog lang en gelukkig...

Texas Terror

Aanvankelijk leek me Texas Terror, een film van een klein uur, een goede film om te bekijken voor het slapen gaan. Ik had beter direct het bed kunnen gaan opzoeken, want het werd zo ongeveer het langste uur uit mijn leven. Dit is zonder enige twijfel het meest miserabele dat ik tot nu toe op westerngebied ben tegengekomen. En ook het goedkoopste, naar ik vermoed. Alles is enorm slecht aan deze baggerproductie uit de stal van Lone Star. Het meest ergerlijke is het misselijkmakende en door de clichés getrokken verhaal, althans wat daarvoor moet doorgaan. Daarnaast is de weinige actie die de film heeft gruwelijk slecht gefilmd en uitgevoerd. John Wayne betoont zich hier een abominabele acteur, maar qua vertolkingsniveau valt hij niet eens uit de toon.


Als verzachtende omstandigheid het jaar van uitgifte van deze b-western opvoeren, gaat niet op; regisseur Sigmund Newfield en acteur Tim McCoy bewezen met Aces and Eights en Border Caballero immers hoet het wél kon. Het enige goede aan deze film is de misleidende titel. Wat een enorme schijtfilm.



FX Acteren Sfeer Originaliteit Totaal
2 2 1 3 1.5

Aanraders in overeenkomstige genres, volgens Yahhrrrrm:
- Compañeros (western : 8.5)
- Django (western : 8)
- Se sei vivo spara (western / horror : 8)
- Giù la testa (western : 8)
- Il mio nome è Nessuno (western / humor : 7.5)


Hoe beoordeelt Yahhrrrrm categorie western eigenlijk?
012345678910

Hoe beoordelen bezoekers deze recensie?



Texas Terror
Texas Terror
Texas Terror




Het Schnitzelparadijs:
Wel een leuke film maar ik raad hel niet aan omdat het een beetje saai is...
Moordwijven:
Absoluut niet mee eens!!!! Waanzinnig goede film. Van begin tot het eind hi...
Zwart Water:
Super leuke film! ??...
Rabat:
Haald het niveau van deze film nogal omlaag.. ...
New Kids Nitro:
Weet iemand waar ik die blazer van rikkert kan kopen?...
Minotaur:
bruh...
The Maze Runner:
#dylanToThegraveyard...
Bekijk 100 laatste posts


Bioscoopagenda:
Google





Terug naar vorige pagina | Naar filmoverzicht
Game design in Nederland | Game design in New Zealand