Top 5 James Bond Films

Waarschijnlijk één van de bekendste Engelsmannen van deze tijd. Vrouwenverslinger en charmeur, goodguy, gadgetfreak en filmicoon. Deze personage is door diverse acteurs vervuld, waaronder door Sean Connery, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan en recentelijk nog door Daniel Craig in Skyfall. Daarnaast bekend vanwegen quotes als "Shaken, not stirred" en "My name is Bond, James Bond" en om zijn voorliefde voor gokken. Natuurlijk hebben we het over 007, mister James Bond, ook bekend als "Q". Hoewel bijna iedereen ongetwijfeld één of meerdere Bond-movies gezien zal hebben, willen we toch een kort lijstje geven met de James Bond films die je gezien moet hebben. Net als

Bond ook een gokje wagen? Kijk dan eens op
www.onlinecasinosnederland.nl
 
1) Goldfinger  (1964)
De Bank of England heeft ontdekt dat iemand enorme hoeveelheden goud bevoorraadt en vermoedt de internationale goudhandelaar Goldfinger van zijn betrokkenheid. De Bank vraagt of James Bond deze zaak kan komen onderzoeken. Bond krijgt al snel lucht van het plan om "de misdaad van de eeuw" te plegen.
 
2) From Russia with love (1963)
Een misdaad kartel genaamd SPECTRE zoekt wraak voor de dood van haar medewerker Dr. No en probeert 007 in de val te lokken. Het “aas” is een Sovjet-encryptie machine dat de naam Lektor draagt. De Britse geheime dienst wil er alles aan doen om in het bezit te komen van deze machine en stuurt Bond hiervoor naar Istanbul.
 
3) Dr. No (1962)
Q wordt uitgezonden naar Jamaica om de moord op een Britse agent van de Secret Intelligence Service en zijn secretaresse te onderzoeken. Op het eiland van Dr. No  trotseert Bond vogelspinnen en een stel moordenaars. Bond ontmoet de mooie Honey Ryder en ontdekt al snel een verband tussen de dood, een golf van recente mislukkingen in het US ruimtevaartprogramma en Dr. No.
 
4) Diamonds are Forever (1971)
James mag gaan uitzoeken wie zich schuldig heeft gemaakt aan diamantensmokkel. Hij neemt een andere identiteit aan en doet zich voor als smokkelaar. De dader die hij op het spoor komt, kan hij maar moeilijk weerstaan. In een spel vol intriges neemt hij het op tegen de badguy.
 
5) Goldeneye (1995)
Een dodelijk satelliet-wapensysteem valt in de verkeerde handen. Alleen Agent 007 lijkt de wereld nog te kunnen redden. Gewapend met een “license to kill” gaat hij in Rusland op zoek naar de gestolen toegangscodes voor "Goldeneye", een geweldig ruimte wapen dat een verwoestende elektromagnetische puls kan afvuren naar de aarde. 


FX Acteren Sfeer Originaliteit Totaal
8 8 8 8 8

Aanraders in overeenkomstige genres, volgens Boobers:
- Death Proof (actie / misdaad : 6.5)
- Die Hard: With a Vengeance (Die Hard 3) (actie / misdaad : 6)
- Training Day (misdaad / actie : 7)
- Sin City (misdaad / actie : 6.5)
- Desperado (actie : 8)


Hoe beoordeelt Boobers categorie actie eigenlijk?
012345678910

Hoe beoordeelt Boobers categorie misdaad eigenlijk?
012345678910

Hoe beoordelen bezoekers deze recensie?Top 5 James Bond Films
Het Schnitzelparadijs:
Wel een leuke film maar ik raad hel niet aan omdat het een beetje saai is...
Moordwijven:
Absoluut niet mee eens!!!! Waanzinnig goede film. Van begin tot het eind hi...
Zwart Water:
Super leuke film! ??...
Rabat:
Haald het niveau van deze film nogal omlaag.. ...
New Kids Nitro:
Weet iemand waar ik die blazer van rikkert kan kopen?...
Minotaur:
bruh...
The Maze Runner:
#dylanToThegraveyard...
Bekijk 100 laatste posts


Bioscoopagenda:
Google

Terug naar vorige pagina | Naar filmoverzicht
Game design in Nederland | Game design in New Zealand