Girls Gone Wild: Co-ed Tryouts

In navolging van de beroemde Girls Gone Wild films waarin Amerikaanse meisjes hun borsten showen voor de camera, gaan de makers in Co-ed Tryouts een paar stappen verder. Het idee is dat ze in een disco op zoek gaan naar vrouwen die mee willen doen met de Girls Gone Wild Games. Hiervoor moeten ze uiteraard eerst in een kamer hun lichamen tonen aan de camera. Dus wordt er deze keer op zoek gegaan naar vlees dat op een bed zoveel mogelijk van zichzelf wil laten zien. De dames zijn over het algemeen jong, slank en zeker niet onaantrekkelijk. Zeker in vergelijking met sommige gedrochten uit College Girls Exposed. Ook zijn ze allemaal hartstikke dronken, waardoor ze maar al te gewillig zichzelf bloot geven, in ruil voor een t-shirt deze keer.

De reden dat deze episode in de Girls Gone Wild cyclus door mij met een voldoende wordt beloond, is de voor porno-begrippen hoge kwaliteit van twee scènes. In de eerste zien we een veel te dronken meisje, dat al voor het haar gevraagd wordt haar broek uittrekt. Vervolgens begint ze op bed een behoorlijk goede partij vingerwerk af te leveren, waar de cameramannen maar al te graag van smullen (figuurlijk that is). De tweede scène is met twee vrouwen die het elkaar behoorlijk naar de zin maken. De sletterige dames likken elkaar van top tot teen en dit behoort zeker tot een van de betere lesbische scènes die ik ooit gezien heb.

Een punt moet bij deze film wel duidelijk worden gemaakt. De kwaliteit en mijn beoordeling ervan vallen en staan namelijk met de echtheid van de productie. Mocht blijken dat het hele gebeuren fake is, dan zal ik mijn cijfer direct een hele zooi naar beneden bij schroeven.FX Acteren Sfeer Originaliteit Totaal
4 6 5 6

Hoe beoordeelt Boobema categorie erotiek eigenlijk?
012345678910

Hoe beoordelen bezoekers deze recensie?Girls Gone Wild: Co-ed Tryouts
Girls Gone Wild: Co-ed Tryouts
Girls Gone Wild: Co-ed Tryouts
Girls Gone Wild: Co-ed Tryouts
Girls Gone Wild: Co-ed Tryouts
Het Schnitzelparadijs:
Wel een leuke film maar ik raad hel niet aan omdat het een beetje saai is...
Moordwijven:
Absoluut niet mee eens!!!! Waanzinnig goede film. Van begin tot het eind hi...
Zwart Water:
Super leuke film! ??...
Rabat:
Haald het niveau van deze film nogal omlaag.. ...
New Kids Nitro:
Weet iemand waar ik die blazer van rikkert kan kopen?...
Minotaur:
bruh...
The Maze Runner:
#dylanToThegraveyard...
Bekijk 100 laatste posts


Bioscoopagenda:
Google

Terug naar vorige pagina | Naar filmoverzicht
Game design in Nederland | Game design in New Zealand