Boobers: bwoah, nu is de afstand naar jou een stuk langer!
Boobema: en....... juist ja!!
Boobers: Uit pure wanhoop inderdaad... Ook leuk: memento filmbespreking 5 1.2 % sexmaniak 4 0.9 % baraka filmrecensies 4 0.9 % suggest 3 0.7 % kym e whitley 3 0.7 % courtney elizabeth jines 3 0.7 % filmbespreking dear wendy 3 0.7 % filmbespreking memento 3 0.7 % lili tai pornoster 2 0.4 % sims 2 haunted huizen bouwen 2 0.4 %
Boobema: zal wel hebben zitten frituren in zijn computer.
Boobers: Geen vuurtje meer bij Yahrrrmmmmm. Is die gozer dood ofzo? Of heeft ie een frituurpan gevonden?
Boobbert: Een van de enige films waar Boobers een terecht cijfer aan geeft. Deze film is dus echt wel gruwelijk slecht. Een beetje actie, slecht verhaal en een blanke vrouw in de hoofdrol. Sorry hoor maar daar zakt mijn broek vanaf en dat is toch niet makkelijk met mijn bierbuik.
Boobanne: De kust is weer veilig.. ;) Nu hij geen internet heeft komt ie nu af en toe via mijn pc op internet ;)Maarehm nee het genre is actie en dat vind ik gewoon geen leuk genre.. Maarja ik zal m ooit vast wel een keer zien..
Boobers: sooooo....!! Zitten ze sneakerig te roddelen achter mijn rug om als ik geen internet heb! Mijn recensies... is gewoon de waarheid!!
Boobanne: Mja maar als ik altijd naar hem zou luisteren zou ik een hoop films niet hebben gezien ;) Het gaat er gewoon om dat ik absoluut een gruwelijke hekel heb aan vechtfilms.. en de titel beloofd al niet veel goeds, evenals de beschrijving van de film..
Boobema: maar boobanne.... jij hebt waarschijnlijk van Boobers heel veel negatieve dingen gehoord over kill bill. en die vent kan ook behoorlijk overdrijven, want slecht is kill bill zeker niet.
Boobanne: Heej Jo jij hier :D Gezellie! Enne Kill Bill heb ik nooit gezien.. maar wat ik ervan gehoord heb.. Misschien ooit kijken als ik super ziek ben ofzo..
Boobema: Kom op toch.... een van de beste films ooit is wel een beetje erg overdreven. Het eerdere werk van Tarantino is sowieso al beter dan deze. Niet dat dit slecht is ofzo, maar ik kan me niet voorstellen dat deze film ooit als een klassieker gezien gaat worden.
Jo: Jullie snappen m gewoon nie :P Een der beste filmpies ooit! Ik ben de meester!!! HARRRR :P