Boobbert: Sowieso ga ik in principe alleen naar een niet mainstream film als ik van tevoren denk dat het een voldoende oplevert. Alle crappy filmhuisfilms sla ik dus over. Koyaanisqatsi heb ik trouwens iedereen aangeraden, dus geen verandering van smaak. Dan blijven er 4 niet mainstreamfilms over die ik een voldoende heb gegeven. 3 daarvan zou jij zeker ook een dikke voldoende geven. Alleen die Franse film zou je misschien maar een zesje geven, alhoewel.........
Boobbert: Zeker niet. Krijgt onder het filmhuispubliek superhoge cijfers(waaronder Boobbielle).
Yahhrrrrm: idioterne en baraka geef je bijna een onvoldoende, vrij onterecht. anbc is echt wel mainstream
Boobbert: ALLE niet mainstream films? Idioterne, Baraka,the night before christmas, hebben volgens mij allemaal een onvoldoende. Wat wel klopt dat ik liever een echt goede film toevoeg en vaak de slechte niet mainstream films die slecht zijn niet recenseer. Dat is zo vermoeiend.
Boobers: zeikerd!!!
Yahhrrrrm: de mishandelende man die haar vrouw probeert terug te krijgen is zeker ook goed ABN...
Yahhrrrrm: ben trouwens wel van mening dat idioterne aan de criteria voldoet, goedkope rotzooi is het
Yahhrrrrm: ga je nog lilja 4-ever kijken vanavond, Boobers? echt geen goedkope cultfilm productie...
Boobers: ps. idioterne heeft een geinig concept. Overigens: als een film aan alle 4 criteria voldoet betekent dit niet dat het perse een butfilm is.
Boobers: nou ik voel me vereerd boobbert: lovende woorden komen maar zelfden uit jou mond
Yahhrrrrm: wel frappant dat ALLE niet-mainstream films van jou een voldoende krijgen, dat bedoel ik. Of heb je de smaak van je vriendin gekopieerd?
Boobbert: Wat is mijn nieuwe smaak dan. (bijna)alles dat ik een voldoende heb gegeven zou jij ook een voldoende geven. Bijv. The life aquatic, sin city, la conseguenza dell"amore starsky en Hutch, boattrip etc..
Boobbert: Idd
Boobema: Maar gelden die vier dingen die Boobers opnoemt ook niet voor Idioterne?? En die geeft ie wel een 7!!
Yahhrrrrm: Boobers heeft ook nog eens 100% gelijk wat die Moodysson betreft. Wat Lilja 4Ever betreft, ben benieuwd wat jullie ervan vinden, maar denk toch niet dat jullie veel hoger uitkomen dan mijn cijfer. (Boobbert misschien, met zijn nieuwe smaak)
Boobema: misschien met drop zone 2 ofzo
Boobbert: Maar de lofzang moet natuurlijk ook niet te groot worden. Eerst maar eens bewijzen dat die dit kunststukje kan herhalen.
Boobema: Ere wie ere toekomt. Dit is een van Boobers` betere, zoniet beste, recensies van de laatste tijd.
Boobbert: Lilja forever komt trouwens vrijdag op tv. Is die slecht? En Boobers deze keer verdien je (behalve voor de taalfout) wel een pluim met deze inspiratievolle recensie.
Boobbert: En nog een b-mannetje ook. Most stubburn boob ever. Idd enkelvoud.
Boobema: Dat die gast zijn onzin gewoon in Zweden gaat zitten verkopen.... Ulla Aontal Sweuden gaon blablabla
Yahhrrrrm: als allochtoon mij een beetje verbeteren...
Yahhrrrrm: aargghh!!! man, je hebt gewoon ongelijk. denk nou eens na. een aantal is enkelvoud en niet een aantal zijn meervoud, wat je achter aantal zet is volstrekt irrelevant. aantal blijft enkelvoud (een aantal dudes zal het nooit leren...)
Boobers: een aantal andere personages loopt... klinkt niet. je zit te koekwouzen.
Yahhrrrrm: neem dat nou maar van mij aan, een duizendtal is ook enkelvoud evenals een aantal miljoenen etc.
Boobers: echt enkelvoud ja..
Boobers: denk het ja
Boobema: Heet deze in het engels Together?
Yahhrrrrm: hehe, doet me weinig denken aan Moodysson´s Lilja 4Ever, die aan dezelfde ingredienten voldoet, heb daar ook melding van gemaakt in mijn recensie.. het is trouwens belabberD en een aantal andere personages is enkelvoud