Boobema: ladykillers is echt een schijtfilm, niet hoger dan een 4 als eindcijfer
Boobema: Forrest Gump begint naar het einde toe natuurlijk wel steeds meer cliché te worden. Dat alles goed gaat komen, hoe relaties zich ontwikkelen, wie er doodgaat en wie niet; je ziet het allemaal al uren van tevoren aankomen. Neemt niet weg dat Forrest Gump als geheel een redelijk originele film is en ook zeker een goede film. Ik zou hem minstens een 8 geven.
Boobers: forrest gump of the green mile zijn voor mij de toppers... ladykillers heb ik nog niet gezien..
Yahhrrrrm: The Ladykillers kon me een stuk beter bekoren, maar ja dat is dan ook 1 van de weinige van Tom Hanks die ik trek
Boobers: Het is zeker een mooie film! Cliché vind ik hem niet, apart juist! Een van de beste van Tom Hanks
nele: ik vind het een super film . 1 die op een hele mooie manier laat zien hoe belangrijk vriendschap is in je leven maar hoe moeilek deze vriendschap het je ook kan maken . Het is zeker een aanrader voor iedereen die een beetje van clichées houd want vooral het einde is erg voorspelbaar maar toch heel mooi !!! ik vind het echt een goede film!
Boobema: Kanshebber is Vertigo (9 & 10)
Boobema: Ik heb hier mijn cijfers weggehaald, aangezien ik de film toch niet besproken had..... als het goed is komt er binnenkort dan een nieuwe film met best originality everrrr....
Boobers: ik heb mijn verhaal alvast wat uitgebreid
Boobema: moet ik hem eerst weer ff een keer kijken en dat gaat waarschijnlijk niet binnenkort gebeuren, want daarvoor heb ik hem te vaak gezien.
Boobers: ik vind dat we hier een wat langere beschrijving bij mogen zetten! De film staat immers hoog in the comic book awards...
Boobaert: Lekker lineaire film, leuk gedaan met de footage.
Boobers: Dit werkt niet aangezien het om de invoerdatum van de film gaat. Maar die heb ik nu veranderd en wopplakee!
Boobanne: Beetje flauw en beetje iets voor als je niks te doen hebt ;)
Boobema: Als ik nou mijn cijfers voor Lord of the Rings eens verlaag en daarna weer normaal maak, dan is LotR later ingevoerd en scoort die dus hoger.... Of is dat een beetje flauw :-P !!!
Boobers: Ja, maar die komt net niet boven Forrest omdat Forrest later is ingevoerd en zij hebben precies dezelfde eindscore!
Boobanne: Ja beetje vreemd, ik vind Lord of the Rings toch wel wat beter..
Boobers: Ik wil hier toch wel de reactie zetten dat Forrest Gump een hele goede film is, MAAR dat ik het ook weer een beetje overdreven vind dat deze film 3 x op nummer 1 staat in onze "Worst records everrrrrr"