Yahhrrrrm: heerlijk die contradicties in boobers´ recensies: "Effecten zijn dan nog wel redelijk. (...) Als je de film in slowmotion afspeelt, zie je waarschijnlijk dat de effecten hiervan eigenlijk bagger zijn
Boobers: test
Yahhrrrrm: yep
Boobema: allemaal te verkrijgen via cinemageddon?
Yahhrrrrm: ik denk dat je lucky el intrepido wel leuk vindt. hier zit overigens geen seks in. de beste die ik not nu zag van hem is virgin among the living dead (moet ik nog recenseren). loveletters of a portugeuse nun is ook een aanrader.
Boobema: welke is de beste? of anders gezegd, welke denk je dat ik het leukste vindt?
Yahhrrrrm: geloof me, als er 1 regisseur is die zo`n beetje elk genre wel heeft gecovered dan is het franco. dus alleen al binnen zijn cv is er enorm veel diversiteit. los daarvan is het zo dat ik veel meer kijk. die films van hem gaan er echter vaak goed in. ik zou zeggen: probeer er eens eentje!
Boobema: ach ja, ik probeer wat diversiteit in mijn filmkijkpatroon te gooien, ipv me blind te staren op een enkele regisseur.
Yahhrrrrm: heerlijk ook als batman een rubberen haai bevecht. gelukkig heeft hij spuitbussen met shark repellent in de helicopter. hahaha, fantastisch! de `zaing!` en `pow!` kreten vliegen je inderdaad lettelijk om de oren.
jess franco project schiet trouwens wel redelijk op. ik zal deze week nog wat toevoegen van de beste man. hitchcock gaat eraan!
Boobema: Ik zal eens kijken of ik die film kan opduiken, lijkt me wel mooi!. Ik heb thuis trouwens nog genoeg superheldenfilms van de afgelopen 10 jaar liggen, die ook nog niet besproken zijn.

Overigens is het maar een voornemen natuurlijk. Hitchcock gaat ook nog niet op het voorgenomen tempo.
Boobytrap: Ja, die moet hij doen. Ik heb `m indertijd in de bioscoop gezien, op (denk ik) een zaterdagmiddag (volle zaal, rondspringend publiek. Bij een vuistslag zie je `tekst-ster` (een tekstballon in de vorm van een ster) in beeld verschijnen, met daarin een woord als `poinggg` of `banggg`. Fabelachtig. Ik moet die film eens opnieuw bekijken.
Yahhrrrrm: ik heb dit weekend the dark knight gezien en ik vind deze voorganger beter. ledger vond ik ook niet zo top als algemeen wordt gesuggeerd. in de scene dat hij net dat ziekenhuis opblies was hij overigens wel geweldig.
enfin, je gaat alle superheldenfilms recenseren, boobema? een mooi streven. ik raad je aan de batman verfilming uit de jaren `60 eens te doen. met catwoman, the joker, the riddler en the penguin! heerlijke campy fun, vermaak gegarandeerd!
Boobbert: Ok hij gaat het veranderen, goed.
Boobbert: Mooie opmaakvan denieuwe boob.
Boobema: @Boobleyoudee: Tim Burton in je recensie kun je een link/search geven door hem tussen { } te zetten
Boobers: booble noemt allerlei feiten over batman die ik (als batman-leek) niet wist toen ik m keek en die mij vreselijke blunders lijken! Nu ik het weet verdient de film eigenlijk nog niet eens een 4.