Yahhrrrrm: wordt het eens tijd voor die gast
Boobema: Boobers heeft hem nog niet gezien. Ik zou even aan hem doorgeven wanneer ie op tv kwam.
Yahhrrrrm: dus??? die film komt nooooit op tv zeg maar. alleen blinden hebben die film nog niet gezien
Boobema: maandagavond 20.30 op SBS6
Boobbert: Niet extreem lang, aangezien ik precies wist wat ik op wilde schrijven, hooguit een minuut of 20.
Boobema: Hoe lang duur je dan over een sessie zeg..... ik had zelfs bij LotR nergens last van en daar heb ik toch behoorlijk lang over gedaan.
Boobbert: Echt veel zin om die film nu weer opnieuw in te voeren moet ik zeggen.
Boobema: Jippie ben ik blij mee..... Ik haal die kaartjes voor Obituary deze week trouwens wel even.
Yahhrrrrm: Boobbert:"Huh, Ctrl, wat is dat?" @Boobema, ik zal T3 volgende keer voor je meenemen. Een kinderhand is snel gevuld.
Boobema: Je kunt je getypte tekst elke keer kopieren, zodat als de sessie verloopt je niet alles kwijt bent. Als je heel je verhaal hebt geschreven toets je ctrl-a om alle tekst te selecteren en vervolgens ctrl-c om de tekst te kopieren. Je kunt dan weer een nieuwe sessie starten, film editen en ctrl-v doen om de tekst weer te plakken. Waarschijnlijk weet ik wel wat voor antwoord je op dit bericht gaat geven......
Boobbert: Die budchick is gewoon slecht. Wat nog slechter is, is dat door Boobers die sessies veel te snel verlopen, waardoor alles van mijn nieuw gerecenseerde film opGEZOUTEN is. Wat een concha die gast. Thomas in love was de titel. Net inspiratie en nu is alles weg.Sleeeeeeeecht.
Boobema: Ik snap gewoon niet waarom iedereen zo negatief over die film is..... naar ik me herinner is ie toch zeker een 7 waard. Daarmee is het al snel een van de betere actiefilms van de eeuw.
Yahhrrrrm: Wat heb jij met T3? Of was dat sarcastisch bedoeld?
Boobema: T3??
Boobbert: Dus Star Wars 3 is dan toch de beste actiefilm van deze eeuw? Nu misschien sin city, maar ik weet niet welk genre dat is. Zal hem binnenkort eens gaan blieken.
Yahhrrrrm: Goeie actiefilms worden inderdaad niet veel gemaakt, deze eeuw sowieso niet.
copycat: Sean... hoe doet die man dat toch... eruit zien als 80 en toch enorm sexy!