Boobema: check
Yahhrrrrm: bekeerD nauwelijkS
Yahhrrrrm: ben nu op mijn werk, waar alles wel te zien is. thuis laat ie plaatjes in het tekstvak niet zien, maar de rest wel. ligt dus duidelijk aan die pc
Boobers: zou met t hotlinkgebeuren te maken kunnen hebben, maar ik begrijp dan niet waarom. zie je deze wel: http://www.filmboob.nl/upload/26.jpg
Yahhrrrrm: domme vraag van mij... naar deze recensie natuurlijk. (ben echt wakker ja)
Yahhrrrrm: heb het over die gast met de bijl die ik thuis niet zie, maar elders dus wel. weet jij waar dat mee te maken heeft?
Yahhrrrrm: goed idee, maar waarheen te linken?
Boobers: het is een hele oude recensie, toen nog maar 1 plaatje mogelijk was, dit zie je ook aan het feit dat de cover heel klein is! De topperaanbieding die je zag, mag je ook als nieuwsitem toevoegen wat mij betreft!
Yahhrrrrm: Aanrader: Zag Frailty liggen bij de Bart Smit voor slechts 2 euro, krijg je er gratis een bagger duikbootfilm bij. Tevens daar voor 2 euro Wonderland Murders plus Shade, vrij top deal 1 euro per redelijke film. Rated X 3 euro. (begrijp overigens niet waarom ik de plaatjes IN de recensies op deze pc niet zie)
Boobers: ik heb originaliteit verhoogd tot een 7. Totaal een dikke 7, dus zeker 3 euro waard!
Yahhrrrrm: Heb ook maar 3 euro betaald voor de dvd. Zelfs Stephen King raadt hem aan.
Boobema: zag deze laatst nog liggen voor 2.5 euro, maar dacht dat ie wel slecht zou zijn.... misschien toch maar ff kopen dan.
Boobers: ik vond m ook zeer zeker de moeite waard... misschien dat ie wel een 7 voor originaliteit verdient. Ook om t feit dat er kids ledematen zitten te hakken.
Yahhrrrrm: Deze film bewijst dat er nog wel iets gedaan kan worden met het seriemoordenaar thema. Ook ik was aangenaam verrast.