Yahhrrrrm: review staat hier ergens
Boobytrap: Die ga ik dan nog eens bekijken.
Yahhrrrrm: het zal met geld te maken hebben, naakte dames zijn duurder. aan de regisseur ligt het niet, gezien de enorme hoeveelheid sleaze die hij uitbracht. dit was gewoon lopende-band-werk voor hem, zoals veel van zijn films. overigens vind ik franco`s draculafilm met lee de moeite waard. is ook een van franco`s betere films.
Boobytrap: In die eerste film, The Face of ..., liepen ook een paar knappe dames rond (met name de Noorse seksbom Julie Ege), maar ze werden nooit op hun fraaist in beeld gebracht. Ik dacht dat het iets te maken had met het productiejaar, in 1965 was men nog vrij preuts. Maar deze dateert van `69 en toen had de seksuele revolutie al plaats gevonden. Misschien wilde men gewoon een `18 rating` voorkomen. In veel landen leidde bloot of uitdagend gefilmd halfbloot al snel tot problemen met de filmkeuring, en `18` betekende dat een flink deel van het publiek niet werd bereikt.
Yahhrrrrm: de actrices memoreerde ik al in de review, al worden ze hier goeddeels verwaarloosd. beetje jammer. en om een of andere reden draagt rosalba neri in het begin enkel herenkleding, wat niet best is.
Boobytrap: Nou, Rosalba Neri, Maria Perschy ... de bijrolactrices zijn niet mis. Of kwamen die ook uit het archief?
Yahhrrrrm: ... en eindelijk weer eens een Franco toegevoegd
Yahhrrrrm: af