Yahhrrrrm: hahaha. misschien ben ik een beetje desensitized maar ik kan hier gerust een broodje bij eten.`t is overigens inderdaad een tsjechische poster.
Boobytrap: Ik vraag me af wat die Tsjechische (?) titel betekent. Ik vermoed dat de betekenis dichter bij Make them die Slowly staat dan bij Cannibal Ferox. Ik vind die bovenste poster trouwens helemaal niet zo geinig, maar dat komt misschien doordat ik net een broodje zat te eten. Als die twee een stelletje zijn, begrijp ik overigens waarom dat meisje zo bedroefd is. Ik vind die Duitse poster wel mooi.
Yahhrrrrm: eens even wat geinige posters toegevoegd. vooral de bovenste is wel errrug lekker
Neosis: Gisteren Cashback gekeken. Heel erg OK! Heb geen zin om er uitgebreid over te berichten maar ik heb gelachen, stof tot nadenken gekregen en interessant camerawerk gezien. Op de koop toe nog wat (functioneel) naakt. Ik was een happy man.

Raad je aan om Cashback in je todo-lijstje te zetten voor 1e helft 2008.

Had tijdens het kijken er overigens grof geld om durven verwedden dat deze film dezelfde regisseur heeft als Trainspotting. IMDB toonde echter al snel mijn ongelijk...
Boobers: Ik ben het met je eens Neosis, zie de recensie van old men. Nu "There will be blood" nog kijken!
Yahhrrrrm: de recensie staat online hoor. als je het van boobers moet hebben, kun je lang wachten.
Neosis: @Boobers: Gisteren heb ik No country for old men gezien. Conclusie? Goed, ook zeker Oscar-waardig maar niet briljant. Snel maar eens kijken! Ik vind de Oscar voor Javier Bardem overigens wel wat overdreven. Deze oscar is naar mijn mening meer te danken aan de schrijver van de dialogen en de regisseur(s)/stylist dan aan hemzelf.

Er is inmiddels een hele discussie gaande over de strekking van het einde van deze film. Ben benieuwd wat jullie hiervan maken...
Boobers: ik ben benieuwd naar no country for old men. Ik ben immers een old man. There will be blood schijnt ook goed te zijn.
Boobbert: Er gebeert wel veel op filmboob de laatste tijd. Iemand nog topaanraders? National treasure 2 krijgt wel een 5.
Yahhrrrrm: deze is in elk eval beter dan man from deep river
Ruben: ik had deze film een tijdje geleden gezien, en ik vond er geen flikker aan! ik had daarvoor cannibal holocaust gezien die ik een stuk beter en spannender vond. deze film valt opzich best mee met de gore.. =(
Boobbert: Heel goed moet ik zeggen. Volgens de computer van gisteren was het mislukt, maar gelukkig niet!
Boobers: aansporen tot actie ondernemen heet dat! Wel top dat je het hebt gedaan met die baggerverbindingen in indonesiƫ!
Boobbert: Hoo, jongen een beetje roddelen als ik in Jakarta zit. En nog ongelijk hebben ook!
Boobers: Deze record gaat die dude wel een maand (of 2 maanden?) houden vrees ik!
Boobers: Met een woord: sleeeeeeeeeeeeecht.
Yahhrrrrm: misschien moet er toch maar een waarschuwing op de voorpagina komen, hehe
copycat: die offtopic posts niet dan?
Boobers: zoooooooooo vermoeiend om te maken
copycat: Hee Boobers, kan je geen panelforum maken? Ik zou graag eens ook op het panel willen reageren en niet steeds op films. Daardoor raken wij steeds offtopic
copycat: sinds wanneer zit Tieten-Bert (alias Boobbert) in jullie panel?
Boobema: Ik heb een paar stukjes gekeken, beetje doorgespoeld enzo. Over het algemeen zag het er vrij slecht uit. Ik denk niet dat ik hem helemaal af ga kijken.
Yahhrrrrm: Heb je deze al gezien, Boobema?
Yahhrrrrm: Ligt bij The President, kan je hem even reviewen.
Yahhrrrrm: Ierse versie op vhs gekocht voor 1,50 bij een videotheek. Ik neem hem wel mee naar Tilburg volgende keer. The Cannibal Holocaust is trouwens beter, maar die heb ik niet. Heb trouwens wel The Mountain Of The Cannibal God, met Bond girl Ursula Andress.
Boobema: Waar heb je deze vandaan?? Lijkt me wel geinig!!