Boobytrap: Bla bla
Yahhrrrrm: bla
fwshtzu: jIO1bU lxzymwkogcjq, [url=http://wyurmepzzwbi.com/]wyurmepzzwbi[/url], [link=http://bljwyqelefht.com/]bljwyqelefht[/link], http://nzrokzhjpuno.com/
Boobema: Die lijkt me echt schrecklich!! is toch met zo`n doof wijf in de hoofrol?!
copycat: WHAT THE BLEEP DO WE KNOW? zojuist gezien, geweldige film. Wie gaat de recensie schrijven?
Yahhrrrrm: Baraka.
Boobbert: vanavond op ned3 een zelfde soort film, na Zomergasten.
Yahhrrrrm: Naqoyqatsi is misschien wel wat
Boobbert: Zijnde gullie nou nie lep he?
Yahhrrrrm: Baksteen, de rest is geschiedenis
Baksteen: Props voor de highest rocker en de watskeburt Watskebizzy bizzle rob robber Mensen praten serieus maar ze weten van geen ene kankermoer wats gebeurt. Maar `dr gebeurt veel serieus. Komen die vocalen nog of moet ik beginnen refrein: Je bent een chef echt absurt Maar je weet niet watskeburt, watskeburt, watskeburt Je bent een MC dat dropt Maar je komt niet tot de grond, tot de grond, tot de grond Je bent een MC met crown Maar je weet niet wat is niau, wat is niau, wat is niau Je bent een sjembek zonder klauw En je bent niet baudibau, baudibau, baudibau Ok, vieze freddy is aan de beurt Vieze Freddy, alsof je dat niet wist En ik drink tot de motherfucking fles leeg is Heb pas doekoe als ik bierflesjes inwizzel Dan ben ik pas stang, yo uh, for shizzle Je lacht maar ik maak hier geen motherfucking grappen Plus zuigt m`n pik je kan een lauwe biertje tappen Staan te spacen, maar ik ben niet van Star Trek Ook geen bustabust maar ik breek wel je nek Komt alleen uit m`n achterste Moeders met dochters ze verachten me Ben van baksteen alsof je dat niet ruikt Want de een is dik en de ander gebruikt Ik ben tuig van de eerste klasse En je wast je handen al tijdens het plassen Kijk me aan, je weet precies hoe laat het is Baksteen, de rest is geschiedenis refrein Wat is niau kauw watskeburt in de schuur Is het bij jou alles rustig of gezeur met de buur? Of zijn het biertjes voor gratis of gewoon pleurisduur En ben je baudibau of een treurig figuur Voor alle vrouwen en chickies van Joure tot Maastrikkie Heb die vrouwen in m`n dickies yo we houden het jiggy Baudibau net als een gek met al dat goud in m`n mickie Twee gezichten, een formule als Laura en Nicky refrein Watser, watser, watser, watser Watser met jouw ouwe? Kanker, kanker, je staat te spacen Serieus gek wat praat je met mij man, kanker Je praat maar je weet niet eens wats er met jou Je weet niet eens wats er met mij maar wats er met jouw ouwe Kanker kanker mensen zijn aan de crack tegenwoordig, serieus Ik liep laatst door het centraal komt er een junkie naar me toe voor een euro "euro, kanker een euro?" Ik zeg hier heb je twintig cent zegt-ie nee hoef je niet Dus ik zeg, ja ja, is goed ik ken jou, ik ken jou Je komt uit Noord "uhh ja ik kom uit Noord, hoe weet je dat, hoe weet je dat?" Zeg ik ja ik ken je moeder ik heb m`n krantenwijk voor `dr bezorgt "Uhh m`n moeder, m`n moeder? Ik heb haar al vijfentwintig jaar niet gezien" Dus ik "zeg fuck jou man, ik verkoop `r crack stomme slet" Kanker kanker kanker junkies op het centraal Serieus, enigste vette plek van centraal is de fucking Pizzahut En uhh, en en en en en de meeting point maar kanker die is dicht In ieder geval centraal is een baas, vieze Freddy is een baas, Baksteen is een baas, Highest Rocker is een baas.
copycat: Watskeburt... nog melodieus ook!
Yahhrrrrm: Wordt er trouwens niet geacteerd in deze film?
Boobema: Ik ken het nummer wel, maar zou niet weten waar die gasten vandaan komen.
Yahhrrrrm: De jeugd van tegenwoordig heten ze, kijk jij geen tv ofzo? Komen weinig voorbij, moet ik zeggen. Vrij geinig dat deze parodie kwalitatief de vloer aanveegt met al die baggerrap uit Nederland.
Boobema: Is dat van een Nederlandse band of wat?
Yahhrrrrm: Wat is niau kauw watskeburt in de schuur Is het bij jou alles rustig of gezeur met de buur? Of zijn het biertjes voor gratis of gewoon pleurisduur En ben je baudibau of een treurig figuur Echt meesterlijk!
Boobema: je weet niet wat kebeurt, wat kebeurt
Yahhrrrrm: je weet niet wat is niau
Boobbert: Is dat een nieuw nummer van Ali B.?
Yahhrrrrm: En je bent niet baudibau
Boobbert: En jij? Een ui zonder smaak of misschien een waarvan de tranen je in de ogen vliegen?
Yahhrrrrm: Je bent een sjembek zonder klauw
Boobbert: Als je die worstjes in moet pakken, heb je wel zingeving in je leven.
copycat: Doe mij 500gram eenheidsworst, met vetrandje.
Boobbert: Dat is ook zo goed aan deze film, zoals je je van die worstjes gaat voelen, zo zou je je ook over de mensheid moeten voelen.
copycat: ik word misselijk van die worstjes in deze film...
Boobema: Fryslan boppe!!!!!
Boobbert: En hij gaat zeker rondspken bij Don Leo, die zo disrespectvol was.
Yahhrrrrm: Komt ie terug als een zombie om mensen hun koffie te verpesten met Friesche Vlag. Of als een weerwolf om de daders wakker te houden met Frysland Boppe gehuil in het holst van de nacht.
Boobbert: Gewoon zijn hart eruit rukken en dan op de Friesche Vlag bijplaatsen.
Yahhrrrrm: You can take the Noddy out the Friesland, but you canĀ“t take the Friesland out the Noddy.
Boobbert: En wat frituurvet over Boobers laten gooien, anders verdient Noddy toch nog steeds geen aanpassing in zijn naam.
Boobbert: Nog wel een zwarte pruik opzetten en dan blond maken.
Yahhrrrrm: Wel een fysieke verbetering. Kakihara is ook een betere bijnaam dan Noddy.
Boobbert: Ik denk dat wanneer dat zou gebeuren zijn appelwangetjes van zijn kop zouden knallen. Dan kan die daarna net zo roken als die gast uit Ichi the Killer
Yahhrrrrm: Terwijl Pia Dijkstra hem een blowjob geeft en Cambuur promoveert en het Fryslan Boppe door de speakers schalt. Krijgt ie die gelukzalige grijns nooit meer van zijn bakkes, mits hij het overleeft.
Boobbert: Zeker als die dan ook nog aan Carla Zijlstra denkt!
Yahhrrrrm: Dan spuit ie spontaan een gat in het plafond.
Boobbert: Wat zal die dan wel niet krijgen als Foppe de Haan en Abe Lenstra meeschaatsen?
Yahhrrrrm: En als Indiana Jones meeschaatst een 12.
Boobbert: Waarschijnlijk zou hij als er een documentaire was over de elfstedentocht, een 10 geven.
Yahhrrrrm: Hij vindt hem gewoon slecht, omdat het niet lijkt op Omrop Fryslan.
Boobbert: Eh no!
Boobema: Welke van de twee heb ik dan gezien?? Die tweede zeker..
Boobbert: Die is echt slecht. Niet eens af te kijken!
Yahhrrrrm: Hoe is die andere Sqatsi eigenlijk?
Boobbert: Voor jou een vraag voor mij een weet.
Boobers: Lijkt de titel van deze film weinig op `SHindribaatski`?
Yahhrrrrm: Nee, toen was ik niet super naar de klote, wel had een of andere dude wijnflessen horizontaal op de grond gepleurd.
Boobbert: Was dat die avond dat je je poot gebroken had dan?
Yahhrrrrm: ehm, jawel
Boobbert: Jij kon hem anders erg waarderen toen je hem bij mij zag! Uiteraard voldeed je op dat moment wel aan enkele voorwaarden zoals hieronder beschreven, maar niet aan alle.
Yahhrrrrm: Krabbelt Boobema nu al terug. Je moet trouwens wel errrrg lam zijn om dit goed te vinden. Zeg maar lam in de zin dat de kamer draait, praten niet meer lukt en je keel een strijd levert om het opkomende zuur binnen te houden. Anders is de film gewoon ruk, net als de titel.
Boobema: Misschien waren de omstandigheden waaronder ik die film keek niet de beste (tijdens een spelletje Stephenson`s Rocket). Gaan we die ellende wel nog een keer kijken als we wat lammer zijn.
Boobbert: Boobema spreekt zichzelf wel een beetje tegen, aangezien die aan de ene kant zegt dat die film te kunstzinnig bedoeld is (en te is nooit mooi) en aan de andere kant is het wel mooi gemaakt. Kunst dus. Daarbij gaat deze film niet over het kunstzinnig lopen zijn, maar over een boodschap die ze via beeld en geluid willen overbrengen. Met paddo`s op snapt die concha het misschien wel.
Boobema: Ik vind dit echt zo`n te kunstzinnig bedoeld gebeuren. Echt zo van `laten we maar eens wat mooie beeldjes aan elkaar plakken en dan hebben we kunst gemaakt.` Daarom zat ik me regelmatig te ergeren aan deze zooi. Maar wel mooi gemaakt.
Yahhrrrrm: Dit is de perfecte film als je compleet lamgeslagen en naar de klote bent. Geen personages, geen verhaallijnen, maar het beweegt wel.