Boobers: gewoon een willekeurig aantal keer op hhh, rrrrr, mmmmm rammen. Wij begrijpen het wel! Maar ram nou niet gelijk zoveel op de toetsjes waardoor de naam zo lang wordt dat de hele site uit zijn voegen barst.
Neosis: Het blijft een moeilijke naam... Yahhrrrrm!
Neosis: Kijk daar heb je tenminste wat aan! Met Yarhm inda house is er helemaal geen zoekmachine meer nodig... BOEM, binnen één uur reactie. Daar kunnen veel duur betaalde helpdesks nog wat van leren!

Ik stel voor: Yarhm wordt nieuwe Chief Manager helpdesk KPN (zweep inbegrepen) en Boobers gaat de amateurs van de A73-tunnel helpen hun programmaregels te fatsoeneren (automerken < 4 letters = weigeren)...

Komt het allemaal toch nog goed!
.
Yahhrrrrm: et staat er niet op. wel Go http://www.filmboob.nl/filmrecensies/261/Go.html H http://www.filmboob.nl/filmrecensies/1295/H.html M http://www.filmboob.nl/filmrecensies/1001/M.html Pi http://www.filmboob.nl/filmrecensies/1240/Pi.html
Neosis: Oh, maar ik ga er wel klakkeloos vanuit dat Boobers vanaf nu 24/7 standby staat met de extra-speciale-gratis-boobers-filmboob-hotline om onverwijld te assisteren bij onduidelijke zoekresultaten.

BOOBERS!

E.T.: Staat deze klassieker niet in jullie recensie-database? De queries ET, E.T., EXTRA en TERREST leveren niks op maar dat zegt blijkbaar niets.
Boobema: Toch jammer dat je het belang van je eigen niet gevonden zoekresultaten niet boven Boobers` belang om aan doorontwikkeling te doen stelt.
Boobers: Hoeh Yeah!
Neosis: Ik moet toegeven dat Boobers` argument behoorlijk steekhoudend is. I rest my case...
Boobers: Het is een prima zoekfunctie. Dat zondermeer. Hij zoekt fuzzy, wat een grote plus is. Alleen heb ik ingezet dat een zoekopdracht langer dan 3 tekens moet zijn omdat anders wel erg veel gevonden wordt. Maar sommige titels zijn 3 tekens of minder, wat dus minder goed gevonden wordt
Yahhrrrrm: ik kan me nog een recente uitspraak van hem herinneren met de strekking: "alles is hier prima te vinden"
Boobema: Over de werking van de zoekmachine zijn al meerdere suggesties richting Boobers gedaan. De beste jongen weigert echter structureel onze goede tips op te volgen.
Neosis: Als ik zoek op THX met jullie zoekmachine krijg ik niks, noppes nada. Vandaar mijn conclusie dat er geen recensie van is. Misschien de werking van de zoekmachine eens onder de loep leggen zodat ie gedeeltes van titels beter herkent? Je kunt natuurlijk ook gewoon het mintekentje uit de titel flikkeren. Voor filmpuristen is dat volgens mij nog juister ook...
Boobema: THX is wel vrij saai!! Ik zou Dune ook overwegen.
Yahhrrrrm: thx staat wel op filmboob http://www.filmboob.nl/filmrecensies/1235/THX-1138.html
Neosis: Door Blade Runner in Sci-fi modus gekomen. Ik kan kiezen uit `THX 1138` (1971) of `The man from earth` (2007). Beide films staan niet in de filmboob-database. Heb ik dus geen kont aan. Aan welke film kan ik mij het beste wagen? Mijn vriendin gaf als antwoord: `Garden State`... Iemand een zinvoller antwoord??
Boobema: als je het niet erg vindt ben ik die string inmiddels weer vergeten
Neosis: Ennuh... die 2 voor Rutgers string? Zeker vergeten omdat ie maar een paar seconden in beeld is? Welnu, die reet staat de komende 28,3 lichtjaren in elk geval in mijn geheugen gegrift. En dan toch nog maar even een minpuntje want met een 8 voor deze film kan dat de pret niet meer drukken. Wat de fuck doen toch telkens die dwergen in sci-fi`s? George Lucas spant wel de kroon maar meneer Scott had blijkbaar ook een roedel van die kabouters onder contract staan. Tot slot, Het betreft hier niet het jaar 2017. De `replica`s` zijn geactiveerd in het jaar 2017 dus moet je er nog een paar jaar bij optellen. Tsja... met mijn geheugen blijkbaar toch niks mis!
Boobema: die 8 voor de film sluit ik me bij aan, de 4 voor je geheugen laat ik maar even in het midden
Neosis: Ik heb Blade Runner ongelooflijk lang links laten liggen omdat ik er van overtuigd was dat ik hem in een ver grijs verleden al eens had aanschouwd zonder al te veel kijkplezier. Gisteren toch maar eens gekeken dan. `t Is tenslotte een klassieker nietwaar? What the fuck?! Ik had de film dus zeker nog niet eerder gezien. Duistere Sci-fi-shit met foute Vangelis muziek, opvallend moderne effecten en natuurlijk onze eigen Rutger. Zo`n parel was wel weer eens nodig tussen al die hedendaagse meuk. Ik zeg: een 8 voor de film, een 4 voor mijn geheugen en een 2 voor Rutgers string in de slotfase!
Boobema: Heb gisteren toevallig Dune zitten kijken. Zal hem later vandaag nog even toevoegen. Erg geinige sci-fi inderdaad, met een typisch Lynch sausje er overheen.
Yahhrrrrm: Dit is 1 van de beste s/f films ooit. Heb je overigens Dune van Lynch gezien? Flopte redelijk, maar die is in mijn optiek ook wel te pruimen. Zal hem binnenkort even recenseren.