Yahhrrrrm: deze net bekeken op dvd. wat een pulp zeg! dure pulp, maar toch. rourke is op zoek naar een boogje, dat ik ook wel zou willen hebben. maar goed dat ik het niet heb, anders lag de gehele overkant van de straat in puin. enfin, een bijzonder kitscherige film met een batterij aan ripped dudes, waarvan zelfs de tepels zichtbaar zijn door het harnas (batman, iemand?). niet zozeer een slechte film, maar goed evenmin. de artistieke visie van singh is onmiskenbaar, maar het green screen gehalte doet de film geen goed. de meeste scenes vind ik overigens veel te donker. acteerwerk is over het algemeen onder de maat. waar rourke normaliter, de laatste jaren, slecht is, is hij hier de beste. dat zegt genoeg.
Yahhrrrrm: aangeven of hij de boel wil faciliteren op het technische vlak. accounts aanmaken en dergelijke.
Boobema: Wat moet Boobers precies doen dan?
Yahhrrrrm: ik hoor eerst graag van boobers of hij het evt. wil opzetten. ik ga natuurlijk niet voor niks moeite doen.
Boobema: go for it!
Yahhrrrrm: ik ken die mensen al, dus dat scheelt. weet niet of ze ervoor te porren zijn, maar kan het proberen.
Boobema: Ik heb er geen problemen mee om meer mensen toe te laten. Zolang het een beetje redelijke mensen zijn. Ik vind dus dat we wel een recht moeten houden om mensen er weer vanaf te knikkeren als ze de boel lopen te verpesten. Ik zal die facebook Filmboob eens bekijken en wat mensen laten liken.
Yahhrrrrm: denk het niet. ik heb die pagina opgezet, maar jullie hebben nu dezelfde bevoegdheden als ik. je kunt onder ┬┤beheren┬┤ facebook gebruiken als filmboob, ipv jezelf. dingen die je liket bijv. vallen dan onder de likes van filmboob. ik probeer een beetje de scope van filmboob te verbreden. het lijkt me ook aardig om meer recensenten te recruteren. het zou de site elvendiger maken. ik ken wel wat mensen her en der online die zeer aardig tot goed recensies op forums neerzetten. wellicht zijn ze te porren om die op filmboob te plaatsen. als boobers wat accoutns kan opzetten voor die mensen, dan wil ik ze wel benaderen. het zou de site levendiger maken en er komt meer content. misschien moet er nog iets gevonden worden voor de engelstalige recensies. nu vind je doublures in de search. wellicht iets aanvinken in de admin of zo, dat engelse en nederlandstalige recensies gescheiden worden. gewoon een paar ideetjes.
Boobema: moet ik daar een login/username voor hebben?
Yahhrrrrm: @ boobema, boobytrap en boobers. ik heb jullie allemaal beheerder gemaakt op facebook filmboob. verzamel wat likes, zou ik zeggen. mijn strategie levert iets op, maar nog niet veel. ik denk echter dat daar wat winst valt te behalen.