{8} : @Michael | Ik heb ook wat zitten zoeken. Er is vrijwel niets over haar te vinden. Ze heeft zich blijkbaar uit de acteerwereld teruggetrokken en woont nu (zo vermoed ik) ergens met man en kinderen in de provincie. Ze is inmiddels ook 68, afgaande op de geboortedatum die hier en daar wordt vermeld (15 Mei 1945).
Michel: Waar is actrice Maélys Morrel gebleven? Na de tweede serie van Q&Q lijkt ze van de aardbodem verdwenen.

Goede recensie! Q&Q en De Zevensprong zijn beste Nederlandse kinderseries uit Nederland ooit gemaakt.
Boobema: Ik heb bij beide Nederland maar even toegevoegd
Yahhrrrrm: meneer kaktus, mwoah. kweetniet was wel een topper! meneer kaktus comeback eigenlijk ook: "Weet meneer Kaktus wel!" hehehe, good times...
Boobytrap: Ligt allemaal voor de hand. Ik ben een kind van de jaren zestig, opgegroeid met Beatles, Bonanza, Spaghetti en Bond, de jaren vijftig ervaar ik daarom als oubollig, passé. Het begon pas in de sixties. De jaren zeventig waren ook nog goed, de jaren tachtig niet meer: op een bepaald moment ga je neerkijken op jeugdprogramma`s en je ontwikkelt vaak een aversie tegen wat dan in de mode is. Pipo is helemaal niet leuker dan meneer Kaktus, toch moet ik altijd om Pipo`s flauwe grappen lachen en kan ik Kaktus niet horen of zien.
Yahhrrrrm: ik ben ook meer van de dj cat show
Boobema: Het zal er vast mee te maken hebben dat ik een kind van de jaren tachtig ben, maar ik vond en vind die jaren zeventig series dus echt niet te pruimen zo vreselijk.
Boobytrap: De Zevensprong was ook een vervolgserie. Als je die heruitzendt, moet je de hele serie heruitzenden, programmatechnisch is dat soms lastig. Swiebertje, Pipo en Tita komen vaak aan bod in nostalgische programma`s. Iedereen kent ze en een fragment is vaak genoeg om herinneringen en verhalen los te maken. Voor de DVDs van Q en Q was het ook een probleem dat sommige afleveringen in veel slechtere staat verkeerden dan andere. Bij de tweede serie waren er grote problemen met de geluidsband.
Yahhrrrrm: kijk, die je nu noemt ken ik (afgezien van de zevensprong) wél allemaal. misschien leuk om onder invloed van hullicinogenia swiebertje te kijken en te recenseren.
Boobytrap: Er was nog een tweede serie. Ik werk nog aan de recensie. Ik dacht al dat Yahrm later geboren was, maar wist niet preces wanneer. De eerste serie is een paar keer heruitgezonden, in denk voor het laatst in de vroege jaren tachtig. Ik had ze niet meer teruggezien sinds de oorspronkelijke uitzendingen. Het is een stuk televisehistorie, net als Swiebertje, Pipo de Clown, Tita Tovenaar en De Zevensprong.
Boobema: Ik heb er ook nog nooit van gehoord. Vriendinlief wel.
Yahhrrrrm: oke, mijn geboorte, alsmede een andere verloren wk finale, liet nog 4 jaar op zich wachten. maar ja, dan nog zou ik het moeten kennen natuurlijk. of in ieder geval zou er een belletje moeten gaan rinkelen.
Boobytrap: 1974. Mocht jij toen al zo laat opblijven?
Yahhrrrrm: hmm... nooit van gehoord