Yahhrrrrm: ah, ze staan er al zie ik net.
Yahhrrrrm: ik zal ze erbij zetten als ik terug ben van werk
Boobytrap: Die horen er zeker bij. Ik had op grond van de trailer meer van 300 verwacht. Het ziet er mooi uit, maar het is allemaal erg repititief.
Boobema: Volgens mij mogen The Eagle en Centurion ook in deze special.
Boobema: Ik heb hem ooit in de bioscoop gezien. Heb nu de dvd thuisliggen, dus wil hem wel eens herbekijken.
Boobytrap: De eerste twintig minuten van 300 zijn goed, daarna wordt het dat eeuwige truukje van Snyder: beeld versnellen, vertragen, weer versnellen, etc.
Yahhrrrrm: lijkt me vrij bagger
Boobema: Ik wil binnenkort 300 nog wel eens zien.
Yahhrrrrm: spartacus en 300 spartans erbij
Boobytrap: Ik heb gisteren maar meteen de koe bij de horens gepakt en de DVD opgezet. Het was echter zo laat dat ik maar (ruim) halverwege geraakte. Valt reuze mee, Corbucci zit eigenlijk al op het westernspoor. Sommige scènes lijken zo uit Navajoe Joe geplukt, en het verhaal is een beetje een proto-Zapata, met een Romein in dienst van Caesar die langzaam een revolutionair geweten ontwikkelt, en de zijde van de slaven kiest. Het is niet echt een grote film, maar best vermakelijk. Recensie volgt snel.
Yahhrrrrm: romolo e remo is er ook eentje van corbucci
Boobytrap: Ik heb die van Leone nog nooit gezien. Ik heb de DVD in Rome eens in handen gehad, maar dat was in de tijd dat DVDs nog erg duur waren, en deze was zo`n euro of dertig, als ik me niet vergis. Van Corbucci heb ik Figlio di Spartacus. Ik geloof dat het een Nederlandse DVD is. Ik zou `m eigenlijk moeten herbekijken om te kunnen zeggen wat ik er van vind. De actie in die films spreekt mij ook niet aan. Meestal zijn het twee legers die op elkaar afstormen (niet al te hard) en wat op elkaar gaan staan inbeuken (ook niet erg overtuigend). Hier wordt één keer in de zoveel jaar de Slag om Turnhout herdacht, dat leidt ook tot zulke taferelen. Verklede mannen die wat stoer staan te doen.
Yahhrrrrm: een foute boel is het wel idd. af en toe is het wel aardig om er eentje op te zetten, temeer daar je in die films vaak bekende spaghetti western gezichten treft. ik vind de hoeveelheid actie echter vaak tegenvallen. die van leone, alsook die van corbucci wil ik iig nog eens bekijken.
Boobytrap: Ik ben niet zo gek op peplums. Mannen in korte rokjes is niet echt wat ik me voorstel bij een opwindend schouwspel. Het zou me niet verwonderen als die films in homokringen populair zijn.
Yahhrrrrm: ik heb een box met 4 peplums, waarvan ik er nog maar 1 heb gerecenseerd. dus die moeten nog, maar als eerste doe ik denk ik gladiators 7 met richard harrison, die ik heb binnengehaald.
Boobytrap: Ik zie dat Kubrick`s Spartacus er niet opstaat. Daar zullen we eens iets aan doen.
Yahhrrrrm: er wordt nog best veel van die crap gemaakt
Boobema: troy toegevoegd
Yahhrrrrm: ff een paar erbij gegooid, wellicht staan er nog meer op de site. die posters brengen me wel aan het lachen, het testoron druipt ervan af. en zwaarden zijn natuurlijk mooie fallussymbolen.
Boobema: nooit van gehoord, maar geinige special!!
Yahhrrrrm: gayest special everrr...