Yahhrrrrm: Forrest Gump heeft in elk geval niet meer de best acting ever; namelijk even Scarface gerecenseerd.
Boobers: Deel 1 vind ik juist de beste! Dit komt omdat er een geniale spannigsboog inzit waarin Frodo zich realiseert wat voor machtig voorwerp hij in zijn handen heeft en wat hem te doen staat. De sfeer in dit deel is simpelweg geniaal en het bevat niet zoveel battle. Helaas wordt dit wat minder in de andere delen (voornamelijk deel 2). Om deze redenen zie ik deel 1 als de beste!
Yahhrrrrm: Ik zal LOTR deel 1 even halen bij de Bart Smit op vhs voor 2 euro. Dat is het makkelijke gedeelte. Dan moet ik hem ook nog gaan kijken. Heb er ooit een half uur van gezien en toen gebeurde er geen flikker. Volgens mij is het de slechtste van de 3.
Boobers: LOTR: Töpfer!
Yahhrrrrm: Als ik LOTR kijk?
Boobbert: Dan draag je ook meteen een steentje bij aan een betere samenleving.
Yahhrrrrm: Ik pleeg nog liever zelfmoord. Gaat een stuk sneller en is ook wat vermakelijker. Achterlijke hippieshit. LOTR mag de veters nog niet strikken van Braindead.
Boobbert: Dan lees je toch gewoon even de boeken!
Yahhrrrrm: Daar zit wat in, maar het is zooo vermoeiend om die films nog eens te kijken.
Boobbert: Hee Yharrrrrrrm geef de Lord of the rings trilogie eens punten, dan staat die tenminste niet meer bij best movie ever en kan deze site weer wat serieuzer genomen worden.
The President: Volgens mij mist boobema de humor in deze movie. Zoolander was eerst zogenaamd ook niet goed.
Boobema: wat ook enorm klote is zijn de ondertitelingen van die dvd.... elke ondertitel is telkens een zin te laat, waardoor er helemaal geen flikker van klopt... ook knap om op de achterkant van een dvd-hoesje minstens 6 spelfouten te zetten.... dit is echt gewoon goedkope bagger.
Boobema: Ik vond die McManus ook niet goed spelen hoor.... loopt alleen maar een beetje chagrijnig te zijn en rond te booben. Ik kan begrijpen dat je na veel blowen een inhoudsloze film wil zien, dan is deze perfect.... maar het is echt erg ver weg van goed.
Yahhrrrrm: Ik heb deze film bij The President gekeken na een hele zooi extreem slechte films. Toen was de consensus dat dit wel een aardige film was. (ongeveer een 6) Er gebeurt inderdaad niet zo veel, maar dat is op zich wel prettig als je half gaar bent. James McManus vond ik goed spelen. Ik heb toch een hoop veel slechtere films gezien. Als ik hem nog een keer zou zien zou The Big Empty waarschijnlijk op een 5 uitkomen.