Sasa: Ik begrijp wat je bedoelt. Thunderball is ook één van de weinige Bondsoundtracks die in de film zeer weinig instrumentaal worden herhaald. Daarom dat de eerste helft van de film de MR. Kiss Kiss Bang Bang soundtrack had en de tweede helft een paar `Tom Jones` trompetklanken. Daarom vind ik Thunderball ook één van de minst memorabele Bondsongs.

Zo heb je er nog denk maar aan Licence To Kill (zeer mooie Bondsong maar wordt nergens meer instrumentaal bespeeld), Tomorrow Never Dies, Goldeneye, Die Another Day, Octopussy (maar die laatste is dan toch wel weer mooi )

Boobytrap: Wist ik niet. Meer een Bondsong dan de song van Jones. Als ik ze los van Bond moet beoordelen, vind ik Jones beter klinken. Maar zoals ik al schreef past die song niet in de Bondsfeer, ik weet niet precies waarom.
Sasa: Voormalig zou de theme Mr. Kiss Kiss Bang Bang zijn geworden, maar het moest een lied zijn die de naam van de titel draagt.

http://www.youtube.com/watch?v=oREmbGD84Kw
Yahhrrrrm: edit: dit was... ok connery (zal wel geen toeval zijn geweest)
Yahhrrrrm: celi was een leuke acteur, vooral als bad guy er vermakelijk. ik zag hem eens in een andere eurospy als slechterik, erg leuk (weet uit mijn hoofd niet meer welke)
Boobytrap: Hersteld. Tsja, bij die dame is de spelling van haar naam zo ongeveer het laatste waar je oog voor hebt. Van Nutter, ik heb het even nagekeken, is Dynamite Joe, en hij speelt ook Buffalo Bill in een Spaanse western. Veel SW-acteurs in deze film, inderdaad. Ik had Beswick eerlijk gezegd niet herkend. Er was blijkbaar in die tijd een groep acteurs die zo`n beetje alles aanpakten en dus van set naar set vlogen. Die Celi kom je ook overal tegen, western, oorlog, Bond, hij draait er zijn hand niet voor om.
Yahhrrrrm: jack lord (hawaii five-o) speelt een cia agent in dr. no, maar doet als het eropaan komt ook niet echt mee. spotte overigens een foutje: luciana heet paluzzi, niet palucci
Boobytrap: De naam kwam me bekend voor, misschien dus daarvan. Het gezicht zei me niet veel, maar hij komt ook niet zo vaak in beeld, dus erg goed heb ik hem niet kunnen bekijken. Die Felix Leiter hangt steeds maar een beetje bij. Bond en de Britten vertegenwoordigen de supermacht hier, de Amerikanen doen voor spek en bonen mee.
Yahhrrrrm: vrij veel bekende (spaghetti) namen in deze. rik van nutter speelde ook nog eens in een spaghetti western als ik mij niet vergis.