Boobytrap: Dat moet je zelf wegdenken.
Boobema: Pluspunten voor de `award`, maar toch dikke minpunten voor het zwarte balkje....
Boobytrap: Look who`s parasailing ...
Boobema: Misschien kunnen we nog een leuk fotootje bij de recensie plakken. De scene die ze deed was overigens wel humorvol.
Boobytrap: Ze is me in elk geval niet opgevallen, terwijl ik Gianna Michaels, of hoe heten die twee, direct herkende. Ik dacht nog: dat zal toch zeker zij niet zijn ... maar jawel, ze was het wel. Leuk idee natuurlijk.
Boobema: Ik zou ook niet weten welke rol ze in Piranha speelde... als je een film vanwege haar opzet zijn er ongetwijfeld betere alternatieven te vinden op het web.
Boobytrap: Ah, nu je het zegt ...
Boobytrap: Brooke (her)ken ik niet, althans niet zo uit het hoofd. Google, here I come ...
Boobema: Ik heb haar en de andere pornodame (Ashlynn Brooke) maar even toegevoegd bij de acteurs. Zorgt wellicht weer voor wat extra perverts op de site.
Boobytrap: Tsja, ik herkende haar ook ...
Yahhrrrrm: zou vreemd zijn als een viezerik gianna michaels niet herkent.
Boobema: Vermakelijk filmpje inderdaad. Ik herkende Gianna Michaels: mooie borstpartij!
Boobema: Ik had hem reeds binnengehaald, maar nog niet gezien. Ben wel benieuwd. De originele Piranha was samen met Lost Boys de eerste film die ik ooit zag.
Boobytrap: Goed bezig, die Aja. Deze film zal zijn carrière geen schade berokkenen. Dit soort films moet het meestal hebben van de DVD-markt om geld op te brengen, maar Piranha 3D was blijkbaar binnen een paar dagen uit het rood. Maar ja, nu krijgt Aja natuurlijk de beschikking over gigantische budgetten, en het is nog maar de vraag wat hij daar mee aanvangt.
Yahhrrrrm: klinkt goed! lijkt me ook wel wat voor boobema