Boobytrap: Op dat festival sprak hij enkel Frans en Engels. Ik denk wel dat hij het verstaat, maar liever niet zelf spreekt. Ik herinnerde me dat hij een paar keer reageerde wanneer iemand iets in het Nederlands riep (het was in Brussel). Zijn naam klinkt Vlaams. In Belgiƫ noemt men zulke mensen Franskiljons (Brel was ook zo iemand): het zijn Vlamingen, maar ze zijn wel Franstalig (Frans was vroeger de taal van de hoge burgerij, zelfs in steden als Gent werden de kinderen Franstalig opgevoed in veel families. Politici als DeCroo en Leterme zijn Franstalig opgevoed) VanDamme heeft een moeilijke periode gekend, met beschuldigingen van mishandeling en drugsgebruik. Op dat festival werd een interview met hem afgenomen, en hij sprak heel open over die zaken, gaf toe dat hij veel stomme dingen heeft uitgehaald. Hij ziet er in het echt heel anders uit. Hij draagt een bril en maakt een wat nerveuze indruk. Toen hij binnenkwam, herkende ik hem niet eens.
Yahhrrrrm: ik heb hem altijd wel gemogen, al weet ik verder weinig van zijn persoonlijkheid. spreekt hij trouwens ook nederlands?
Boobytrap: Ik had deze opmerking gemist. Ja, dat zou een goeie zijn. Hij is overigens een vrij relaxte kerel. Ik heb hem een paar jaar geleden eens de hand geschud op een filmfestival. Hij gedroeg zich daar volkomen ontspannen, absoluut niet opschepperig of aanstellerig. Hij was toen een paar kilo aangekomen en deed daar heel vrolijk over.
Yahhrrrrm: voor een jean-claude vehikel is het in elk geval eens wat anders. ik las trouwens ergens dat hij een rol in The Expendables afwees omdat er te wienig diepgang in zat. hehe, tja..
Boobytrap: Nog niet gezien, staat wel op het lijstje, maar zo zijn er meer (anders was het ook geen lijstje)
Yahhrrrrm: meer john woo, altijd goed! heb je de film jcvd trouwens al gezien? die lijkt me wel wat.