Yahhrrrrm: ja, op een gegeven moment zit gemma bij het leger de heils, dat bonen uitdeelt. aanvankelijk kijkt hij erop neer, de bonen, maar dan wordt hem tegen geworpen: "zelfs de engelen eten bonen" er is dan ook nog een scène waarin bud bonen probeert te eten, maar telkens wordt gestoord door gemma die met een stel bekkens bezig is.

erg leuke film. al de derde keer dat ik hem zag. in nederland uitgebracht door dutch film works. alleen engels, maar verder een goeie dvd.
Boobytrap: Zit er daadwerkelijk een scène in met bonen (fagioli)? Komische westerns à la Trinity worden in Italië fagioli westerns genoemd, dus misschien is de term in de titel een soort hint voor Italiaanse liefhebbers van de Trinity-films dat ze hier op hun wenken bediend werden. Ik heb de film nooit gezien, maar kan me voorstellen dat de combinatie Barboni-Gemma-Spencer goed werkt. De knokscènes zijn vaak wat stereotiep, maar Barboni is geen slecht regisseur van komisch materiaal en Gemma is een beter acteur dan Hill. Mooie poster trouwens.