Yahhrrrrm: dat mensen het met mij oneens zijn, maak ik dikwijls mee. dat heeft echter niets te maken met de kwaliteit, of de absentie ervan, van de recensie. een al te beste filmbespreking is dit overigens niet, doch dat verdient de onderhavige prent ook niet. uw nichtje kan zelf stemmen, maar dat terzijde.
kevjumba: Nee hoor, ik heb wel degelijk de recensie beoordeeld, maar dat moest van mijn 12-jarige nichtje die de film geweldig vindt en het niet met je eens is
Boobers: op zich wel idd... mensen willen de film beoordelen, net als "like" en kudos enzo.
Boobema: Ik zou het wijzigen, zodat de bezoekers ook de film kunnen beoordelen.
Boobers: soms beoordelen ze de film (omdat ze slecht lezen). Ik zou duidelijker moeten vermelden dat de recensie beoordeeld moet worden
Yahhrrrrm: ik heb er nog zo mijn best op gedaan.
@ boobema, no thanks
Boobytrap: Ik zie dat er één beoordeling is. De bezoeker was not amused.
Boobema: Ik heb nog iets leuks voor je in de aanbieding: Pista!
De opvolger van Costa!
Ga je hem bespreken?
Yahhrrrrm: he boobema, vóór 2011 hè
Yahhrrrrm: contractbreuk?
ik bied je een ontsnappingsclausule. als je slim bent pak je hem. en `wat in het vat zit` is natuurlijk weer een dooddoener van een smoes om het nog langer uit te stellen.
Boobema: Ja ja, belofte maakt schuld, ik weet het. Gelukkig verzuurt dat wat in het vat zit niet al te vaak. Of ik van je aanbod gebruik ga maken weet ik nog niet. Het voelt dan toch een beetje als contractbreuk. Wellicht houd ik me gewoon aan de oorspronkelijke afspraak. Dan krijg ik daarna tenminste ook geen gezeik naar mijn kop geslingerd.
Yahhrrrrm: ik heb wel pijn geleden, jongen! ... door het bekijken van deze crap, vergeet dat niet!
LUL DE BEHANGER. VOEG DIE CRAP EENS TOE. (of het voorstel, voor voorwaarden: zie onderstaande boodschap)
Yahhrrrrm: heeft die lul niks meer te zeggen? voor een aanstaand vader vrij weinig verantwoordelijkheidsbesef. vast weer een smoesje hiervoor. enfin, daar ik in een lankmoedige bui ben, heb ik een alternatief voorstel voor boobema: voeg een giuliano gemma film toe die nog niet gerecenseerd is en je hoeft volle maan niet te deon. dit aanbod geldt slechts 2 weken, tot en met zondag 17 oktober 2010. als je slim bent kijk je een gemma en kom je er zeer genadig van af. sterker nog: je ziet waarschijnlijk een leuke films. als de gemma recensie er maandag 18 oktober aanstaande er niet op staat, ben je dus veroordeeld tot volle maan of costa (wat jij prefereert van die twee). hoe dan ook, je bent een lul de behanger als je niets doet. en ik vind dat boobers dat dan ook even technisch moet regelen dat dat bij elke recensie en/of opmerking komt te staan als jij daadwerkelijk de lul de behanger uithangt. dus laat het niet zover komen...
Yahhrrrrm: die vent moet gewoon zijn deel van de bargain inlossen. hij heeft er tijd zat voor gehad. zoals mijn vader altijd zegt als er een kloteklus moet gebeuren: "Als je geen zin hebt, dan maak je maar zin"
Boobytrap: Ja, maar die gebeurt niet, en is ook nog niet gebeurd, de vraag is dus: zal het ooit gebeuren? Die onzekerheid, hè, die onzekerheid ...
Yahhrrrrm: er is volgens mij een bepaalde recensie die nog moet gebeuren
Boobytrap: Volgens mij is gebeuren een onpersoonlijk werkwoord, en moet het onderwerp `het` of `er` zijn. Er is een ongeluk gebeurd, of: er gebeurt altijd wel wat of: Nou ja, het is gebeurd. Je kunt volgens mij niet zeggen: Altijd wel wat gebeurt er, of: Een ongeluk is gebeurd (randgeval). Ik ben geen neerlandicus, dus volkomen zeker ben ik niet van mijn zaak. De zin viel me onmiddellijk op toen ik de recensie las, er wringt iets, alsof de boodschap is verpakt in prikkeldraad.
Yahhrrrrm: 1. grammaticaal klopt die zin gewoon, al `loopt hij niet`. ik verander het niet. ben klaar met deze film.
2. twee maanden is niet onredelijk. dat moet je gewoon even doen. jij had natuurlijk niet verwacht dat ik mijn end of the bargain zou houden. maar dat doet niet terzake.
Boobers: Je hebt nu zeeen van tijd: DO IT!!!
Boobema: ik pin me niet vast op een datum. ik beloof enkel dat ik mijn best zal doen binnen twee maanden die film te gaan kijken.
Boobema: verander die zin eens, want die klopt voor geen meter.
Yahhrrrrm: maarre, 2 maanden lijkt me toch wel een deal, of niet dan? of bende gij een slapjanus
Yahhrrrrm: noem hem Bert, zal mij aan mijn reet roesten
Boobema: Er is een scène die gebeurt..... is dat een tautologie of hoe ze dat ook noemen?
Yahhrrrrm: oke, 2 maanden dan, vanaf de datum van deze recensie
Boobema: Twee weken weet ik niet hoor. Hoe lang hebben we op Snowfever moeten wachten?
Yahhrrrrm: we kunnen wel wat leukere voorstellen of deals doen. elkaar een film laten doen die we zelf goed vinden, maar die de ander nog niet heeft gezien of nooit zou kijken uit zichzelf of iets dergelijks.
maar eh, doe jij eerst maar eens volle maan, boobema. binnen 2 weken mogen we die toch wel verwachten, lijkt me. dat geeft je ruim de tijd om moed te verzamelen.
Boobema: Hehe, ik had al niet verwacht dat er veel belangstelling zou zijn. Dat was natuurlijk ook de insteek van de afspraak tussen Yahhrrrrm en mij betreffende Snow Fever en Volle Maan.

Anyway, zou het geen leuk idee zijn een soort `wishlist` te maken van films waarvan we vinden dat deze op zeker nog besproken moet worden op deze site? Ik denk dan met name aan allerlei klassiekers die we nog vergeten zijn. Vervolgens kunnen we dan proberen met zijn allen om deze films ook daadwerkelijk te bespreken.
Boobytrap: Weinig belangstelling. Ik erger me nogal aan La Lopez. Ik weet niet waarom, mooie vrouw, maar ik kan haar niet uitstaan. Ik heb gisteravond Georgia Rule gezien, met Lindsay Lohan. Die doe ik dan wel (was nog een aardige film ook)
Boobema: Gaan we nog meer van dit soort leuke weddenschapjes doen? Kunnen we wel ons filmaanbod uitbreiden. Wie heeft er zin om Maid in Manhattan te doen??
Yahhrrrrm: ik raad het je ten zeerste af
Boobytrap: Ik zal kijken of ze Costa hier hebben in de videotheek of de bibliotheek. Lijkt me wel leuk om eens te doen.
Yahhrrrrm: haha, die schijnt nog vreselijker dan costa, dus ik vind het best.
Boobema: Ik heb ooit al Volle Maan gedownload i.h.k.v. onze weddenschap. Is dat ook goed? Kunnen we Costa inzetten voor een volgende weddenschap. Misschien iets voor jou Boobytrap?
Boobytrap: Ik heb zijn gezicht via Google images in honderdvoud aanschouwd. Ik heb hem weleens in actie gezien ja, geen slecht acteur, maar soms houdt het gewoon op. De Niro en Pacino konden ook niks brouwen uit dat laatste gezamenlijke optreden, het script was te hopeloos. Verder ken ik Yolanthe natuurlijk. Beetje een raar type. Via Voetbalvrouwen naar Wesley, je moet het maar doen.
Yahhrrrrm: ja, doe ik. had het al gedaan en reeds een aantal verbeterd, maar ik was erg dronken. dat moet ook wel om deze film te kijken. ik kijk uit naar costa van boobema. schuurmans is overigens de beste acteur, maar het helpt niet.
Boobytrap: Nooit van de film gehoord. Zelfs de namen zeggen me niets (of héél weinig: ik heb ooit van Daan Schuurmans gehoord, maar ik weet niet in welk verband). In België wonen heeft zo zijn voordelen (al hebben ze daar dan weer dingen als De kotmadam en FC De Kampioenen). Je zou de recensie nog eens kunnen overlopen in verband met het aantal verschrijvingen.
Yahhrrrrm: pay up, boobema!