Yahhrrrrm: of een varken op een paard, zoals onze vrienden in het blauw
Boobema: soms ook een varken...
Yahhrrrrm: soms ben je een ruiter, soms een paard
Boobers: Waarom ben je niet regisseur? je bent toch een geboren regisseur?
Yahhrrrrm: het wordt een korte film. ik verwacht eigenlijk geen trailer, maar het zou kunnen. hoe dan ook, dat is niet mijn pakkie an. ik ben maar een acteur, he. maar ik ben erg benieuwd naar het resultaat. hij moet nu gemonteerd worden en voorzien van muziek en dergelijke. ik weet niet of wouter jansen (de regisseur) de foto`s publiek heeft gemaakt op zijn facebook pagina, anders kun je daar even kijken en een indruk krijgen.
Boobers: wanneer kunnen wij de trailer verwachten?
Yahhrrrrm: het hele weekend geacteerd in wekerom, dezelfde plek waar shoot, ringo shoot is opgenomen. ik ben er vrij brak van geworden, maar ondanks dat het vrij zwaar was, was het leuk. de beelden zien er goed uit. de film is stukken professioneler aangepakt, hetgeen in een ruwe montage van de eerste draaidag (in gilze) al goed te zien was. casting is ook goed gedaan, met een theateracteur in de hoofdrol. de sheriff lijkt op de marlboro man en is een schot in de roos. geldt ook voor de goudzoeker. ik speel, op zijn bud spencer`s, de sidekick. produciewaarden liggen beduidend hoger, met paarden, saloon, whiskey, betere pistolen, filmbloed etc.
Boobers: ah, dat verklaart het! :-p
Kostuums uitzoeken moet veel werk zijn geweest!
Yahhrrrrm: ik heb het dan ook niet geregisseerd
Boobers: Grappig! Vrij veel vooruitgang sinds het vorige filmpje!
Yahhrrrrm: fantastisch! en erg vermakelijk bovendien. hartelijk dank, ik zal wat screenshotjes maken en uploaden in de admin.
Boobytrap: Voilà. Laat je fantasie de vrije loop wat de versiering betreft.
Yahhrrrrm: dat wordt moeilijk, maar niet onoverkomelijk. hier is een programmaatje waarmee je screenshots kunt nemen van het youtube filmpje:
http://wisdom-soft.com/products/screenhunter_free.htm
ik wil het ook wel doen, als je even aangeeft welke screenshots je wilt. bijv. 1 min 22s, ik noem maar wat. dan upload ik die in de admin en kun je ze zo toevoegen aan de recensie.
Boobytrap: Waar vind ik wat fotomateriaal om de recensie op te vrolijken?
Yahhrrrrm: de regels staan hier:
http://www.imdb.com/help/show_leaf?titleeligibility
het lijkt nogal streng, maar ik ken genoeg dubieuze voorbeelden van korte films die erop staan.
Shoot, Ringo, Shoot! voldoet aan een aantal van de criteria. wouter jansen, de regisseur, staat overigens al op imdb, dus dat zou het makkelijker moeten maken.
Boobytrap: Hoe werkt dat precies, IMDB? Wie beslist, en op welke manier, wie of wat op IMDB terecht komt?
Yahhrrrrm: coolio. ik hoop dat ie, doordat er wat recensies van komen etc., hij op een gegeven moment op imdb belandt. en dan sta ik ook op imdb, wat wel geinig is.
Boobema: Staat ie al op IMDB? Wat ga je met de recensies doen? Ik maak er van de week wel een mooi verhaaltje van.
Yahhrrrrm: mee eens. ik vind het keitel´s beste rol. en ferrara´s beste film. op zijn `katholieks` zijn er bovendien aardige thema`s in verwerkt.
Boobytrap: Goed, dan doe ik `m wel. Ik heb er al iets over gezegd op SWDB. Ik was bang dat ie zou tegenvallen na zoveel jaar, maar daar was geen sprake van. Ik weet nog niet hoe ik het doe, misschien wacht ik totdat ik die nieuwe versie met Cage heb gezien, en plaats dan beide reviews tegelijk op de site, naast elkaar.
Yahhrrrrm: gracias.

nee, bad lieutenant staat er niet op. ik had die film al 4 of 5 keer gezien, maar nooit gerecenseerd. met name omdat ik toen nog geen recensent hier was.
Boobytrap: Ik zal mijn best doen. Gisteren trouwens gekeken naar Bad Lieutenant (de oorspronkelijke van Ferrara). Heb ik het mis of staat die écht niet op de site?
Yahhrrrrm: deze korte film is hier te zien en duurt slechts 4 min 42 s
http://www.youtube.com/watch?v=T9Dd2X-J-t0
ik wil bij deze vragen, aan alle recensenten, om hem even te recenseren
om de speelduur hoef je het niet te laten en een beetje leuteren over films kunnen we allemaal
ikzelf kan natuurlijk niet meedoen; dan komt mijn objectiviteit (ahem) in het gedrang
hoe meer recensies, hoe beter! vooral slechte beoordelingen welkom, dus maak er iets van