Boobytrap: Geen probleem, ik heb me kostelijk vermaakt met je boodschappen (vooral met het ontcijferen ervan).
Yahhrrrrm: euuhhh
ik zal niet verder muggenziften. boeit me allemaal vrij weinig.
en ik had idd redelijk wat op. boobema kan beamen da ik dan heul gezellig word.
Boobytrap: Misschien vind je deze hipper.
Boobytrap: Ik kan zo gauw geen grappig antwoord bedenken.
Boobema: holy fuck, hoeveel bier had jij op toen je dit schreef?
Yahhrrrrm: meh, het is leuk geweest. wletrusten. ik kijk uit naar je reply die met geen mogelijkheid beter (lees: vermakelijker) kan zijn dan mijn wirwar. grüsse aus den linnen hose vond der holländische hofstadt.
Yahhrrrrm: kijk, dit moet je iegnelij van boeuh ewfq naarth sfwf hel f fndojofiejf oke gringo e fwdnfewabfcc ccvnmbrehjarf satan wrenfw oeraignv hallo wernfqweatf lees je dit echt joh 3 qjkr fcaejrbfv@$#@% wr bfjerjdbjfk
Yahhrrrrm: het is gewoon scheisse. het is geen knip voor de neus waard. het schreeuwt om iets anders. het is afgezaagd, het is dom. het is generic. het is fantasieloos. het is fascistisch. het is seksistisch. het is dom. het is gewoon kut. het slaat nergens op. als een kut op dirk. als een tang op een varken. wat je zegt ben jezelf. met je piemel door de helft. het is gewoon scheisse. het is geen knip voor de neus waard. het schreeuwt om iets anders. het is afgezaagd, het is dom. het is generic. het is fantasieloos. het is fascistisch. het is seksistisch. het is dom. het is gewoon kut. het slaat nergens op. als een kut op dirk. als een tang op een varken. wat je zegt ben jezelf. met je piemel door de helft. het is gewoon scheisse. het is geen knip voor de neus waard. het schreeuwt om iets anders. het is afgezaagd, het is dom. het is generic. het is fantasieloos. het is fascistisch. het is seksistisch. het is dom. het is gewoon kut. het slaat nergens op. als een kut op dirk. als een tang op een varken. wat je zegt ben jezelf. met je piemel door de helft.
Yahhrrrrm: muhahaha. valt me weer tegen dat je om 4.00 uur niet de sicussie aandgaadnwfowegnv
muhm bneetje dronkuuuhhhhh

fwefnwen;fwe f

ertfwe
kom op man deze artwork zuigt anus
Yahhrrrrm: en iin het kader van gelijkheid bied ik bij dezen tevens mijn excuses aan bij alle overige recensenten bij wiens recensies ik `verbeteringen` heb aangebracht wbt plaatjes. het zal nooit meer voorkomen. dit is een zwarte dag in het leven van een webredacteur die het beste met een site voor heeft, snik..................fgvsrtfdgvrtsfdbv

e
rdgvewrdagvesfdvsd fatgeryujui8iu@#$#$^$%&
Yahhrrrrm: was bezig met een paar posters in de admin, dus niet alleen deze film en vond mijn keuze in casu een veeeeeel betere poster, that´s it. maar het is idd jouw invulling in dezen niet de mijne, dus had dat in die zin niet moeten doen. mijn welgemeende excuses. het zal nooit meer voorkomen.
maar laten we wel wezen: dit is zo ongeveer de slechtste mad max artwork verkijgbaar. en dat valt zowat empirisch vast te stellen. voor de rest: zie eerste alinea.
ik zal je reactie maar cum grano salis nemen en zo dien je de actie die de bewuste reactie veroorzaakte ook te nemen. teneinde, bllaalaalbbblaa
proost
Boobytrap: Ik weet niet wie de boel veranderd heeft, maar zou je het vervangen/verwijderen van posters in het vervolg in overleg willen doen?