Boobytrap: Ach, een record is een record, je kunt het maar te pakken hebben.
Yahhrrrrm: Voor soldaten vrij normaal volgens mij. Overigens wel grappig dat dit al de vierde persoon is die klaagt over de slechtheid van de recensie.
Boobytrap: Ik herinner me eerlijk gezegd niet of die soldaten lelijk waren. Niet op gelet, denk ik.
Yahhrrrrm: Hehe, de laatste alinea gaat nog wel.
Boobema: Het is een recensie van collega Boobers. Van hem moet je ook geen kwaliteit verwachten.
Jo met de banjo: Dit is geen recensie maar bijna letterlijk wordt verteld wat er in de film gebeurd. Geen kwaliteit stukje dit. Check whatiwatch.net maar eens.
Boobbert: Eh no!
Boobers: Ik zal m eens vertalen in t Zweeds, dan stoppen jullie tenminste met zeuren!
Yahhrrrrm: ik heb het dan ook niet verzonnen. ook daarvoor moet je bij boobers zijn, maar `y` is ook duidelijk hoor. ik vermoed overigens niet dat boobers de recensie gaat verbeteren. wat mezelf betreft: Indien er iets incorrects in staat, wil ik het best verbeteren. ik lees mijn eigen recensies regelmatig na en breng ook veranderingen aan, maar of dat voor de andere boobs ook opgaat, dat vraag ik me af. daarenboven kun je boobers uiteraard niet kwalijk nemen niet over mijn stylistische kwaliteiten te beschikken, hehe.
Neosis: @Y: Je naam, callsign, alias, artiestennaam of hoe je het ook noemt, blijft moeilijk typebaar...
Neosis: Also Yarhmmmm! Ik had het niet beter kunnen uitleggen... Misschien de recensie een beetje (laten) oppoetsen? Of heb je het standpunt: een recensie maken is een eenmalig iets, een momentopname waar je daarna met je poten vanaf moet blijven?
Yahhrrrrm: wat neosis bedoelt is dat juist iets dat je met een 8 beoordeelt, wel mag voorzien van een betere recensie. het cijfer dat jij uitdeelt zegt natuurlijk geen fuck over de kwaliteit van de recensie. er is ook geen commentaar op je beoordeling, maar dus wel op je schrijfseltje hier.
Boobers: een 8 is toch een harstikke mooi cijfer? Ik zeg ook nog eens dat het een absolute topper is in het genre. Ik zie niet in waarom dit mijn slechtste recensie zou zijn (ik kan wel een paar andere aanwijzen , hehehe).
Boobbert: En vergeet niet dat Boobers eigenlijk een vieze Zweed is!
Neosis: Het is inderdaad de slechtste recensie die ik oooooit van je heb gelezen... Een film van dit kaliber met als eindcijfer 8 verdient eigenlijk beter. Dan heb ik het voor de goede orde dus niet over de taalfouten maar over de inhoud. Ik weet dat je beter kunt! Maar dan iets anders. Waarom is er in hemelsnaam een hakenkruis te zien op een voorbij rijdende tank in een shot vlak na het grote slotoffensief? Het is 100% zeker een vlag zoals die door de Duitsers werd gebruikt in WO2. Maar waarom zo`n actie? Grapje van de filmcrew? Boodschap van de regisseur? Extreem rechtse visagiste? WAAROM?! Al vaak gevraagd en nog steeds geen deugdelijk antwoord...
Boobers: Een forumbericht typen kan jij ook niet. Kom met iets beters wat je zelf hebt geschreven voordat je ongefundeerde kritiek levert.
Chris Taylor: Jezus, wat ben jij een slecht recensent. Je taalbeheesing is ronduit kut en een film volgen kun je ook niet.
Boobers: alle namen van de personages staan bovenin de recensie... wat valt er te onhouden?
clochard: u recensie trekt op de zak als je nog niet de namen van de personages kan onthouden het is een schande