Nemolover: Ga niet zeuren over een film
: Lol deze beef
Boobers: oh ja, dat klopt... zoekmachine testjes!
Boobema: omdat er gisteren nog /26/nederlandse.html stond
Boobers: want?
Boobema: vage url bij deze film
Boobema: met nieuwe plaatjes
Boobema: zo dan
Yahhrrrrm: nu dus. mijn eerste recensies waren ook niet al te lang. die heb ik ofwel verwijderd of verlengd. heb er zoujuist weer een paar gedaan
Boobema: Ik heb inderdaad nog een zooi korte recensies uit de begintijd staan. Wanneer er weer een de kortste is zal ik hem ofwel verwijderen ofwel aanpassen.
Yahhrrrrm: na update is dit de least words used geworden. hierna zal het wel the man who sued god worden of drop zone
Boobbert: Finding Nemo is juist gemaakt om ook volwassenene aan te spreken, dus die bullshit van Boobers over dat het een kinderfilm is en je er dan dus ook zo naar moet kijken gaat helemaal nergens over.Maar ja, we zijn niet anders gewend van die knackerbruteter.
Yahhrrrrm: en terecht
Boobema: helaas geen best FX everrr meer voor deze film....
copycat: geslaagde kinderfilm, mijn zoontje kan er geen genoeg van krijgen. Maar nu is The Incredibles helemaal in!
Boobers: Ik vind de film wel orgineel en prikkelend (nou ja weet niet precies wat je daaronder verstaat). Het verhaal is niet orgineel: dit is heel simpel zoals dit hoort bij een kinderfilm. Maar vissen, omgeving en karakters wel.
Boobiƫlle: Ik geef toe: dit is niet helemaal mijn genre. Maar dat betekent niet dat ik alle films binnen dit genre dan meteen ook slecht vind. Shrek bijvoorbeeld kan ik best waarderen. En er zijn er meer. Ik denk ook niet dat omdat kinderen de doelgroep zijn, een film niet meer origineel hoeft te zijn of hoeft te prikkelen. Maar goed smaken verschillen blijkbaar. :)
Boobers: @Boobiƫlle: Ik denk dat kinderen heel erg gaan meeleven en sentiment gaan krijgen voor Nemo als ze het zien. Vergeet niet dat het een kinderfilm is en bedoeld is om kinderen aan te spreken. In dat licht moet je de film kijken en het dus zien uit oogpunt van een kind. Dan zie je dat de film zeker wel charme heeft! Als je dit neit kan, moet je gewoon geen kinderfilms kijken.
Boobers: acteren moet je hier lezen als visgezicht animeren + voiceover. Dat vind ik wel acteren, maar voor mij kan zo`n manier van plastic acteren nooit een hoog cijfer krijgen.
Yahhrrrrm: Ik wist niet dat getekende vissen kunnen acteren.