Boobema: Vreemd..... bij mij staat ie op pagina twee.

Datum: 13-11-05. ID-nummer: 834.
Boobytrap: Ik kan die van Boobers niet vinden. De `search` functie van de editor, voert enkel naar die van mij.
Boobema: Als we op Boobers moeten wachten, duurt dat tot St. Juttemis. Boobytrap: je hoeft alleen Boobers` recensie van Aliens te openen, en daar je eigen recensie te plakken. De editor is zo gemaakt dat je niet elkaars recensietekst kan wijzigen, maar dat alle andere zaken (plaatjes, etc.) door iedereen te editen zijn.
Yahhrrrrm: met vlammetjes heeft het niets te maken. wbt de rest: het is enkel knippen en plakken.
Boobytrap: Laat Boobers dat maar doen, die is veel handiger in dat soort dingen. En het zijn zijn vlammetjes ...
Boobema: Deze recensie moet nog even verplaatst worden.
Boobers: oeh yeah... vlammetjes... come to papa
Boobema: Dat laatste is een jammere bijkomstigheid, maar helaas niets aan te doen.
Yahhrrrrm: ja, gewoon knippen en plakken en de datum naar boven halen. dan krijgt boobers (onterecht) ook weer een vlammetje op de voorpagina
Boobema: Ik raad aan deze recensie gewoon bij die van Boobers onder te brengen. Je kunt dan de plaatjes natuurlijk gewoon weer daar bijvoegen.
Yahhrrrrm: eigenlijk niets om te lachen, maar grappig om te lezen. vervelende was dat ik er na een kwartiertje heen liep (was maar 200m van onze auto) en er was alleen blikschade! niet te geloven wat er allemaal kwam aanzetten: 3 brandweerwagens, 1 helicopter, 2 sleepwagens, 3 ambulances, 3 politiewagens. echt, zonder aandikken. ik dacht eerst: "da`s een flink ongeluk" maar, nee dus. vervolgens moeten die gasten dingen opmeten en weet ik wat. mijn vader rijdt vaak in duitsland en had eens meegemaakt dat er een verfbus op de autobahn lag. zelfde verhaal, een uur lang alles stil. zegt mijn pa tegen een agent, laten we dat gewoon oprapen en dan kan iedereen verder. nee, nee. dat ging zomaar niet. allerlei procedures moesten eerst geschieden. rare bureaucraten die duitsers.
Boobytrap: Lijkt België wel. Daar presteert men het om op de laatste dag voor de vakantie te beginnen met de vervanging van een wegdek. Liggen dus de werken twee weken stil en is dus ook de weg voor niets twee weken lang afgesloten. Als je protesteert bij de gemeente, komt men doodleuk afzetten met papieren die bewijzen dat alles volgens de regels is uitgevoerd. In Wallonië is alles nog erger dan in Vlaanderen. Charleroi draagt als bijnaam `de stad van de onafgemaakte tunnels`: er zijn tientallen ingangen en uitgangen met niets daartussenin, voor de werkelijke tunnel was geen geld meer, of er was gewoon niemand die de opdracht gaf om de werken te hervatten (bijvoorbeeld na de vakantie).
Yahhrrrrm: yep, gisteren teruggekeerd. om 6.40 uur in de auto en pas om een uur of 10 ´s avonds thuis. in het begin onderweg terug was het inferno bianco. gem. snelheid de eerste 3 uur: 30 km per uur. later botsten een paar nederlanders op elkaar op nb een recht stuk zonder gladheid. gevolg: total sperre. 2 uur stilstand. in nederland wordt er in zo`n geval een rijbaan geopend zodat verkeer langzaam langs het ongeluk kan. niet in duitsland dus. en ik maar denken dat duisters efficiënt waren. weer een illusie armer...
Boobytrap: Eigenlijk logisch. Terug van vakantie of is dit de Sneeuwexpress?
Yahhrrrrm: alleen boobers kan bij zijn eigen recensie. dus of hij voegt hem hierbij, of jij voegt hem bij die van hem. mensen kunnen niet bij andermans recensies, tenzij ze beschikken over de resp. passwords uiteraard.
Boobytrap: Er staat ook ergens een recensie van Boobers van deze film. Kan iemand die twee samenvoegen? Ik had gezien dat die bestond, maar dacht niet goed na wat ik aan het uitspoken was.