Boobema: woehoe!
Yahhrrrrm: je verdient een fanta!
Boobema: Ik heb deze toegevoegd aan de special Superheldenfilm.
Boobers: Ik heb een nieuw idee voor een filmscript: Een roadmovie waarbij twee zombies op zoek gaan naar Einsteins juicy brain!
Boobers: ik ontken, noch bevestig niets...
Boobema: dus je gaat geen zelfmoord plegen?
Boobers: Nee, het was een miraculeuze immaculatie!
Ik heb een Zweeds paspoort, maar de negatieve effecten van NL gelden omdat ik er woon.
Boobema: wat voor paspoort had je ook alweer?
Yahhrrrrm: je komt wel voort uit een huwelijk?
Boobers: Ik woon in NL hoor, niet in Zweden!
Boobema: tenzij hij voortijdig zelfmoord pleegt
Yahhrrrrm: en goed nieuws voor boobers, die wordt oud
Boobema: Cijfertjes: altijd leuk!
Yahhrrrrm: van Trouw, interessant:

Gemiddeld over de hele Unie komen 18,3 per 100 000 mannen tot zelfmoord en maar 5,8 per 100 000 vrouwen. Het verschil tussen de seksen doet zich wereldwijd voor. Maar in Europa blijken de verschillen tussen staten groter; zelfmoord komt in Finland achtmaal vaker voor dan in Griekenland, zodat zelfs de Finse vrouwen de Griekse mannen overtreffen. Nederland zit eerder aan de Griekse dan aan de Finse kant.

Zelfmoord is een van de ontelbare hoofdstukken in het jaarboek van Eurostat, het statistisch bureau van de Europese Unie. Eurostat laat de cijfers voor zich spreken; verklaringen worden er niet bij geleverd.

De hoogste levensverwachting hebben meisjes in Frankrijk (81,9 jaar) en jongens in Zweden (76,5 jaar). De kortste levensduur is weggelegd voor Deense meisjes (78 jaar) en Portugese jongens (71 jaar).

Nederland zit in vrijwel alle hoofdstukken netjes in de middenmoot, met een paar uitzonderingen. Een ervan is de bevolkingsdichtheid; Nederland heeft per vierkante kilometer meer mensen dan enig ander Europees land (379). Zelfs Japan kan daaraan niet tippen; dat blijft met 333 mensen per vierkante kilometer steken op het niveau van België. Een andere is borstkanker: met 38 gevallen per 100 000 vrouwen voert Nederland de lijst aan. Maar hier is de spreiding voor Europese begrippen klein; Griekenland heeft de laagste score met 23 gevallen van borstkanker per 100 000 vrouwen.

De Britten werken het langst (43,9 uur per week), de Belgen het kortst (38,3 uur per week). Aids komt verreweg het meest voor in Spanje (167,7 gevallen op 1 miljoen Spanjaarden) en het minst in Finland (4,1 gevallen per miljoen). Bijna alle Ieren wonen op de begane grond (91 procent). In Italië is dat voor maar 38 procent weggelegd. Van de Zweedse baby`s komt minder dan de helft voort uit een huwelijk (46 procent), van de Griekse 97 procent.

Ook op de weg zijn de verschillen aanzienlijk. Het aantal dodelijke verkeersongevallen is het hoogst in Portugal en Griekenland, het laagst in Groot-Brittannië en Zweden. Het gemiddelde voor de Unie valt mee; op de Europese wegen vallen minder doden dan op de Amerikaanse.
Boobema: Volgens wikipedia is het Lithouwen. Zweden staat wel boven Noorwegen en Nederland, wat dan wel weer te begrijpen is.
Yahhrrrrm: daar zijn ook de meeste suicides per hoofd van de bevolking
Boobers: In Noorwegen niet, Zweden wel! (in N is het altijd slechter)
Yahhrrrrm: goed weer?
Boobers: Ik was 10 daagjes in Zweden (en noorwegen)
Yahhrrrrm: vakantie gehad? waar ben je heen geweest?
Boobers: Ik ben weer terug! (niet dat dat veel verschil zal maken, maar toch)
Boobema: Met het woord Teenage in de titel moet daar wel wat leuks van te brouwen zijn....
Yahhrrrrm: nice
Boobema: er is ook nog een andere April O`Neil. google maar eens!!
Yahhrrrrm: ja, dat is dus april o`neil van channel 6. in deze film werkt ze voor channel 3. dat gele pakje heeft ze overigens niet aan in de film.
Boobema: ik ben vooral bekend met the turtles door de tekenfilmserie. die dudes zijn er bij mij dus met de paplepel ingegoten. ik herinner me ook nog een irritante chick met een geel pakje en rode haren.
Yahhrrrrm: ah, ja. rocksteady & bebop. ik heb ze even gegoogled. vrij geinig inderdaad, al was ik ze vergeten. ik weet niet of die in een van de films zitten. in deel 1 iig niet.
Boobema: een zwijn uit de tekenfilmserie
Yahhrrrrm: bebop? zegt me even niks...
Boobema: Bebop is ook een coole dude!!
Yahhrrrrm: splinter was idd een normale rat, maar komt ook met dat goedje in aanraking. de turtles en splinter nemen zowel in grootte als kracht toe, al wordt splinter dus niet zo groot als de turtles. het lijkt me dat daar dieper op wordt ingegaan in het eerste vervolg, The secret of the ooze. nu kwam dit aan bod in een flashback.
Boobema: Die turtles groeien dus uit tot mensachtige proporties. Maar wat gebeurt er met Splinter? Blijft die klein of wordt die ook groot?
Yahhrrrrm: ja, ik had er opeens zin in om die film weer eens te zien. en het is er eentje voor het Ninja project, hehe.
Boobema: Cool!!