Yahhrrrrm: gisteren gekeken. alleen de scene met de halsketting zal mij bijblijven. van bardot zal ik nooit een fan worden waarschijnlijk, maar ik heb hier nog een klassiekertje met haar liggen (god created women of iets in die trant) die ik eens zal proberen.
Yahhrrrrm: ik zal morgen woody strode eens toevoegen aan de acteurs
Boobytrap: Shalako kun je gerust eens kijken, vooral als je een bepaald `camp-gehalte` wel kunt waarderen, en dat is geloof ik het geval. De slappe scènes ben je de volgende dag alweer vergeten, en die ene scène met de halsketting vergeet je nooit meer. De film zit zo`n beetje op het niveau van Mackenna`s Gold, maar hij is wat gemener.
Yahhrrrrm: net Carogne si nasce (voor de 2e keer) gekeken. spaghetti with cheese, zullen we maar zeggen. ik heb te weinig inspiratie om hem te recenseren. hij is in elk geval niet super, bhelave dan die psychokop die g. mitchell kan trekken. hoe de film zich ontvouwt is gewoon slecht. en vreselijk. maar ach.. een 5/10 voor saxson, mitchell en pazzafini. gori`s muziek wordt ook weer eens gruwelijk slecht gerecycled. het pan & scan van de griekse vhs helpt overigens niet.
hmm, boobers zou bovenstaande al een recensie noemen, haha.
Yahhrrrrm: mooi dat utorrent, ik zie dat ik hem aan iemand in belgië aan het seeden ben. ik heb hem zo hard mogelijk gezet, dus je zal hem zo binnen hebben. heb hem zelf nog niet gezien. shalako trouwens ook niet. had hem op vhs, maar die heeft mijn vader pre abuis weggegooid.
Boobytrap: @ Yahrm : ik zag dat we dezelfde film aan het binnenhalen zijn, Requiem per il Gringo/Duel in the Eclipse. Ik heb die nog gezien in de bioscoop, Cinema Parisien, tijdens een nachtvoorstelling. Ik vond `m toen niet zo bijzonder (al weet ik niet meer waarom, van de film als zodanig herinner ik me niet veel), maar iedereen blijft zeggen dat ie geweldig is, dus zal ik wel ongelijk hebben.