Boobers: TUTELITUT!!
Boobbert: En dan gaan ze wel az-sparta verwijderen.
Yahhrrrrm: heb een beter idee, wacht even zie je het
Boobbert: Superidee!
Yahhrrrrm: heb ik net gedaan, blinde. ben het trouwens met je eens wat betreft die lege recensies. ga denk ik een plaatje van een kut bij zo´n lege recensie erbij zetten en er naast de tekst kutrecensies
Boobbert: Dat doe ik wel als Boobers die recensie van hem heeft weggehaald.
Yahhrrrrm: zo dus
Yahhrrrrm: het zal wel. wat betreft die blancozooi, die haal je zo weg met backspace
Boobbert: Niet dat ik weet. Wat is trouwens je commentaar op jou tattoo verhaal?
Yahhrrrrm: dat eerste wel
Boobbert: Dat heb ik niet veroorzaakt. Het gelijkspel tegen Heracles trouwens ook niet.
Yahhrrrrm: en over die nutteloze blanco regels op het eind ook
Boobbert: Over looser heb je wel gelijk en over die aanhalingstekens ook.
Boobbert: Als je iemand verbetert moet je het wel goed doen. Tatoeeren is gewoon de juiste spelling.Alleen moeten er twee puntjes op de 2e E en een apostrof na de 2e E.
Yahhrrrrm: loser is met 1 o. "..." is quoten, jij bedoelt waarschijnlijk `...`, de personageS of HET personage, taTToO
Boobema: goede rede?? is dat niet iets heel anders??
Boobbert: Ik vind deze wel goed. En zolang die gasten hun bagger niet verwijderen nog steeds een goede rede.
Yahhrrrrm: was een reactie op het feit dat er geen recensies stonden, nu jij die er wel opgepleurd hebt, moet je even een plaatje erbij zoeken
Boobbert: Echt uit de film ja.
Boobema: Yahhrrrm heeft dit plaatje er ooit opgegooid!
Boobers: Blijkbaar... of is boobbert zo`n boob dat ie zomaar het eerste het beste plaatje oppleurt wat ie tegenkomt?
Boobema: is dat uit memento dan?
Boobers: neeee smoesjes... ik vind het plaatje bij deze film wel cool!
Boobema: lamstraal!! schrijf eerst maar eens wat andere meer nuttige scriptjes!!
Boobers: ik kan ook een scriptje schrijven die dat voor iedereen overal doet...
Boobema: Boobers, haal dan alle films waarbij je geen recensie hebt er gewoon af. Heb ik ook gedaan.
Boobers: dit is echt helemaal uit het begin van filmboob. Acteren en orginaliteit 9 is ook wel wat overdreven van mijn kant
Boobbert: First and last review with sentences ever!
Boobbert: Die andere boobs zijn echt enorme conchas! Wel een 8 geven, maar er geen woord aan vuil maken.
Boobema: Is dat uit de film?? Kan ik me niet meer herinneren als dat wel zo is..
Yahhrrrrm: of dit...
Boobema: misschien helpt dit....
Yahhrrrrm: most original movie, most original reviews
Boobers: ben het helemaal met je eens hoor: lotr was een van de eerste films die wij op filmboob toevoegden en toen schreven we geen lange recensies om de site snel te kunnen vullen :-p
Yahhrrrrm: Daar gaat het niet om, anders had ik mijn 1 voor die film wel laten staan. Als je iets zo geweldig vind dat je het een 9 geeft, kun je dat op zijn minst even toelichten. Elke lotr duurt bijna 3 uur, dergelijke films kun je toch niet afdoen met recensie van 2 a 3 regels, of alleen cijfers? Waarschijnlijk komt lotr trouwens toch wel weer op 1.
Boobers: jullie doen er echt alles aan om scarface op 1 te krijgen he?
Boobema: Ik heb mijn cijfers bij alle lotr-films weggehaald, totdat ik ze weer opnieuw heb bekeken. Betekent nu dus dat lotr geen enkel record meer heeft.
Yahhrrrrm: Ik was in een wat melige bui vanmiddag, eigenlijk zal het me worst zijn. Laat ik in ieder geval het goede voorbeeld geven. Bij deze.
Boobema: Okay, helemaal met je eens. De reden dat sommige films geen bespreking hebben is dat we die erop hebben gezet toen de site net af was. Die films waren meer om de database even te vullen en te testen of alles werkt. Maar ik zal dan binnenkort eens alle cijfers weghalen van films die ik niet heb besproken, zoals lotr. Maar Boobielle heeft bijv. zo`n 50 films alleen cijfers gegeven en deze tellen dus ook mee.... Die cijfers zouden dan ook weg moeten zolang er geen bespreking bijstaat. En ik ben het met je eens dat besprekingen van 3 regels ook niet echt nuttig zijn, maar dat is vaak ook alleen maar bij die paar eerste films die op filmboob kwamen.
Yahhrrrrm: Dat lijkt me niet meer dan logisch. Maar het slaat tevens nergens op een film die je geweldig vind slechts een recensie van 3 regels te geven of sterker nog, alleen maar cijfers (lotr). Ze tellen namelijk wel mee bij de comic book guy records. Nb op de voorpagina van deze site, een recensie site en niet een cijfer site. Voor de duidelijkheid, ik vind lotr niet een 1 en zal dat ook niet onderbouwen, maar laat het wel staan als die net zo achtterlijke negens en tienen ook niet onderbouwd worden. En laten we wel wezen, Scarface is veeeeele malen beter dan lotr.
Boobema: hou er rekening mee dat films die wel cijfers hebben, maar geen bespreking, niet meetellen in je totaal aantal beoordeelde films of in je gemiddelde!!
Yahhrrrrm: hzjbm. Ik pleit ervoor alle cijfers te verwijderen waarbij geen recensie staat, anders voel ik me genoodzaakt dezelfde gedraging aan te meten en dat zullen jullie lotr hippies niet kunnen waarderen, vrees ik.
Boobema: hjbm
Yahhrrrrm: Goede recensies!