Boobema: bastards!
Yahhrrrrm: als je zoekt op filmrecensies.net

Bedoelde u: filmrecencies.nl

hehe
Boobers: Het lijkt te schommelen... vaag hoor
Boobema: Vandaag staan we echt hoog ja!
Boobers: wij staan nu op #6 op "filmrecensies" op google! maar het schommelt heel erg, heb ik gemerkt!
Boobema: dat was in de periode dat niemand meer iets deed op de site. toen had ik ook geen motivatie.
Yahhrrrrm: die moet ik nog een keer binnenhalen. waarom niet gerecenseerd?
Boobema: Enema bandit kan ik je ook zeker aanraden!
Yahhrrrrm: heb ze beide niet gezien. maar een film over iemand die vagina`s verzamelt... die screenshot leken me al genoeg om hem aan jou aan te raden.
Boobema: hehe, zal hem eens downloaden..... is ie beter dan enema bandit?
Yahhrrrrm: boobema, ik vind wel dat je deze moet toevoegen:
http://cinemageddon.org/details.php?id=44883
Yahhrrrrm: hehe het woord tweaktown in de url gaf dat al weg. niet dat ik bekend ben met de site, had het alleen even gegoogled
Boobema: Thanks, maar dit gaat niet werken. Mijn xbox is niet aangesloten op mijn pc, dus ik kan die verbinding met dat programma niet maken. Wat een nerdensite trouwens!
Yahhrrrrm: boobema, kijk hier eens
http://www.tweaktown.com/articles/1002/playing_divx_and_xvid_content_on_xbox_360_an_easy_guide/index.html
Boobema: Dan zou ik toch denken dat mijn xbox dat ook moet kunnen.
Yahhrrrrm: oh, ok een xbox 360. ik heb gewoon een cheapo dvd speler van aristona, 35 euro of zo. die kan gewoon divx bestanden afspelen. dus die gooi ik dan idd gewoon, met een stuk of 5 tegelijk, op 1 dvd`tje.
Boobema: Ik ben nu lid, dus zal eens gaan rondneuzen. Heb overigens nog genoeg andere films om me maandenlang mee te vermaken.

Ik weet niet of films branden op de manier die jij doet bij mij werkt. Ik speel de films af op mijn xbox 360. Ik heb ooit gelezen dat je ze echt moest converteren. Dat kost me redelijk wat dvd`s. Maar jij knalt dus gewoon een zooi divx-bestanden (mpg of avi) van 700 mb op een schijf??
Yahhrrrrm: je moet trouwens op je share ratio letten bij cinemageddon. als die minder dan 1 wordt, kan je er worden afgekickt en als die heel dicht bij 0 komt wordt je automatisch op defective gezet.
Yahhrrrrm: hmm? brand je de divx als dvd? ik brand de dvd gewoon als dataschijf, dan passen er veel meer films op. dvd rewriteables uiteraard. cinemageddon heeft vrij veel tops. echt de meest vreemde dingen kom je daar tegen van japanse babe-olympics waarin naakte vrouwen van grote hoogte in een glas moeten pissen bijvoorbeeld tot rappenderwijs rekenen leren en workout videos met b sterren. maar uiteraard is de basis films, b films wel te verstaan. spaghetti westerns, blaxploitation, pinku, cat III, sword & sandal etc, etc.
Boobema: Ik brand zelf ook divx-films via een of ander convert-programma, dat werkt prima. Maar ik blijf proberen lid te worden van die site. Wel zo handig om zelf ff te kijken wat voor tops ze in de aanbieding hebben.
Yahhrrrrm: maar ik kan hem ook wel even burnen. zo kijk ik die films zelf ook op mijn mooie breedbeeld tv. slikt je dvd speler divx?
Yahhrrrrm: nope. van die site waar jij niet wordt toeglaten, hehe. maar ik zou maar niks van franco gaan kijken, want dan wordt je een fan, haha. nunsploitation is sowieso een geinig genre, behalve die met whoopi goldberg dan. ik heb wel een aantal andere jess franco`s op dvd, bijv. female vampire, virgin among the living dead, demoniac, zijn fu-manchu films en de ilsa film die hij maakte (die itt het origineel wel goed is)
Boobema: klinkt goed!! heb je hem op dvd?