Boobytrap: Er is inmiddels een vervolg uitgebracht. Nog niet gezien. Deze film is me goed bijgebleven, een 6,5 lijkt inderdaad op zijn plaats.
Boobema: Ik heb hem gezien en me uitstekend vermaakt. Je recensie slaat de spijker op de kop. Het is inderdaad een soort Bond of Bourne, maar dan lekker snel. Je zou het ook een betere Jason Statham film kunnen noemen. Opvallend voor een actiefilm: de ontzettend lange intro (zeker 20 minuten) voor de actie begint (die dan ook goed begint!!). Minder top zijn de plotgaten en de plotselinge wendingen. Dat maakt -los van de kogelregens- deze film erg ongeloofwaardig. Al met al zou ik er een 6,5 van maken.
Boobytrap: Ja, die werkt, maar de vorige keer kreeg ik allerlei rare tekens op mijn scherm (ipv leestekens), ik krijg ook doorgaans te veel namen, waardoor de lijst te veel plaats gaat innemen, dat oogt niet fraai. Ik wil ik dikwijls Engelse termen e.d. vervangen, dit is per slot van rekening een Nederlandstalige site (bijna toch). Anders gezegd: het leek me een goed idee om maar meteen zelf de lijst op te stellen. Maar je betaalt voor ieder briljant idee een prijs (als je niet slim bent). Ik zie wel hoe ik het de volgende keer aanpak
Boobema: Werkt die IMDB-crawler dan niet bij je? Dat is dat ding dat automatisch alle acteurs invult.
Boobytrap: Oh, je verveelt je niet hoor, je moet alleen geen logica verwachten, of iets wat op geloofwaardigheid lijkt. Het is eigenlijk een film die beter bij Jean-Claude VanDamme zou passen, door de aanwezigheid van Neeson en zekere kwaliteiten van de regisseur heb je er soms een wat vreemd gevoel bij.
Wat die namen betreft: ik had ze zelf ingegeven om moeilijkheden te voorkomen, en dan krijg je dit!
Boobema: Moet deze ook nog kijken. IMDB geeft een 8, maar na jouw recensie heb ik er minder zin in.

Overigens bij de acteurs: famke janSSen, holly valAnce