Boobers: Een echte Sabena!
Boobema: die zien we (hopelijk) nooit meer terug!
Yahhrrrrm: opgeruimd staat netjes
Boobers: zo dan!
Yahhrrrrm: @Boobers, wissen die zooi
Boobema: ik had het over gezochtte met een t. net ff verandert.
Yahhrrrrm: heb je deel 1 al gehaald?
Yahhrrrrm: huh? had het over plaatjestoevoeging
Boobema: Oke. Heb ook originaliteit verhoogd!! Misschien een nieuwe award morgen!
Yahhrrrrm: feature
Yahhrrrrm: deze nieuwe deature is zeker een verbetering
Yahhrrrrm: gezochte met 1 t
Boobema: If you insist!!! Zal hem wel een keertje gaan kijken!
Yahhrrrrm: ik geef al aan in de recensie dat hij hier niet al te best uit de verf komt. het deel hierna Hellseeker is weer van een niveau 6 in elk geval, maar daar zul jij ongetwijfeld anders over denken. Nogmaals, kijk eerst maar eens deel 1. Bij deze: schaf hem aan, als je hem minder dan een 6.5 geeft of je wenst hem om een andere reden niet in je collectie, neem ik hem tegen de gemaakte kosten (e 5.99 bij FreeRecordShop) van je over. An offer you canĀ“t refuse...
Boobema: ziet pinhead er in alle films zo verrot uit?? dan heb ik namelijk een verkeerd beeld van die gast
Yahhrrrrm: het is niet slechts een politiethriller, tevens heeft hellraiser alleen een dergelijk plot in het vijfde deel. je hoort mij niet zeggen dat het superorigineel is, maar de remake van psycho is veeeele malen minder origineel. dit is in elk geval nog enigszins zelf bedacht.
Boobema: hoe origineel is deel 5 in een serie nog?? zeker als het qua niveau nog 100 keer minder is dan een slechte politiethriller??
Boobema: Ik had al gedacht dat deel 1 wel cool moest zijn.... wel een klassieker in ieder geval. Maar ja, die concha van een Robbert had alleen deze bagger thuisliggen!
Yahhrrrrm: Je hebt net toevallig de slechtste van de 8 gezien. Ik raad je aan in elk geval deel 1 te kijken. Als die je bevalt is deel 2 ook een aanrader. Pinhead: No tears, please. It`s a waste of good suffering.
Boobers: Vrij grote topper als ik het zo zie!