Boobytrap: 6 van de 7 zijn van Yahrm. Die ene van de gast haalt alles naar beneden.
Boobema: Vrij veel beoordelingen van de recensies hier trouwens!
Yahhrrrrm: dankuwel, mijnheer! (sarcasme is mij evenmin vreemd)
Jonas: U hebt wel een heel boers taalgebruik.. Arrogant en heel cynisch..
Yahhrrrrm: of het moet een halve seconde geweest zijn. die soldaat gaat wel van bil met die meid. ik vermoed dat het dan is wanneer dat joch hen betrapt (als het gebeurd is)
Joost: Boobema, die blote borst heb je gedroomd!!!
Yahhrrrrm: acteerwerk is ok. voor de rest: een slecht verhaal, matig uitgewerkte karakters, een aantal ongeloofwaardige ontwikkelingen. voorts vind ik dat de film teveel wil zijn: musical, aktiefilm, seksfilm, oorlogsfilm, drama etc. en dan heb je nog de verhoeven elementen die vaak volledig misplaatst zijn, zoals een naakte vadsige mof, een strontfeestje, een cabaretier die een vrouw in elkaar mept etc. en an vergat ik bijna het slechtste: de aanwezigheid van de abominabele `acteur` johnny de mol. en de film is idd veeeel te langdradig. heus niet superslecht, maar hooguit een 5/10
Boobema: Ik heb hem wel gezien, maar had geen zin om de recensie te schrijven. Ik vond het overigens wel een aardige film. Erg Verhoeven-stijl, maar dat kon je verwachten. Prima acteerwerk van Carice van Houten ook. Maar ergens ook een beetje langdradig. Een 6 1/2 zou ik zeggen.
Yahhrrrrm: he, staat zwartboek niet eens op de site? niet erg goed trouwens. gisteren mijn avond aan verspild.