Boobanne: Hmm die films ken ik niet eens.. Maar het lijkt me ook niks, Mr. Bean moet niet opeens andere rollen gaan spelen. Hij staat bekend als Mr. Bean en als ik hem in een andere film zou zien, zou ik alleen maar denken `hé dat is Mr. Bean`. Dan is hij in die film `Bean` wel zichzelf gebleven maarja dat is inderdaad een beroerde film..
Boobema: Mr. Bean heeft o.a. rolletjes gehad in Four Weddings and a Funeral. En die was zeker niet al te best. Ook zijn eigen film Bean is niet al te boeiend. Blackadder is dan wel weer geinig!!
Boobers: nee dat is geen foutje... ik toon de 5 laatste berichten, maar wel van 5 verschillende films.
Boobanne: Mr. Bean heeft zijrolletjes in films gehad? Welke dan? mijn vorige reactie zie je niet op de beginpagina.. foutje?
Boobers: John Cleese heeft wel aardige dingen gedaan, maar hij is een beetje mainstream geworden. Dit merk je ook aan Mr.Bean die in heelveel but-films opduikt om een klein zijrolletje te spelen...
Boobanne: Clockwise is wel een hele coole film met John Cleese, maar ik zag `m laatst ook al in die serie "Will and Grace" dat moet je gewoon niet doen, denk ik dan..